Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TKB2L Final Grubu’nda İstatistik Liderleri

Muğla’da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nda oynanan beş karşılaşmanın ardından istatistik liderleri de belli oldu.

TKB2L Final Grubu’nda İstatistik Liderleri

Muğla’da düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nda oynanan beş karşılaşmanın ardından istatistik liderleri de belli oldu.

Final Grubu’nda oynanan beş maçın ardından sayı kraliçeliğinin ilk sırasında Burcu Alakuş bulunuyor. Bayraklı Belediyesi forması giyen Burcu Alakuş, 19.8 sayı ortalamasıyla ilk sırada yer alırken, Urla Pera’dan Şebnem Özçelik 16.8 sayı ortalamasıyla ikinci ve Dostluk Spor’dan da İrem Naz Topuz, 14.3 sayı ortalamasıyla üçüncü sırada bulunuyor.

Becker Spor’dan Aslı Sevinç, ribaund kraliçeliğinin ilk sırasında bulunuyor. Tecrübeli oyuncu, 5 maç sonunda 11.6 ribaund ortalaması yakalarken, Ekiz Yumurta Foça Basketbol’dan Ayşe Pelin Gürçavdı 11.0 ribaund rakamıyla ikinci ve Urla Pera’dan Gülay Gül de 9.8 ribaund ile üçüncü sırayı paylaşıyor.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol’dan Deniz Boz, 5.8 ortalamasıyla asist kraliçeliğinin ilk sırasında yer alıyor. Becker Spor’dan Revaziye Gönül Atila 4.6 asist ile ikinci sırada yer alırken, Çekmeköy Belediyesi’nden Şenay Şale de 4.0 asist ortalamasıyla mücadele ediyor.

Blok sıralamasında Kırçiçeği Bodrum Basketbol’dan Melek Bilge 1.4 blok ortalamasıyla ilk sırada bulunuyor. Urla Pera’dan Gülay Gül, 1.2 blok ortalamasıyla ikinci sırada yer alırken, Eskiz Yumurta Foça Basketbol’dan Ayşe Pelin Gürçavdı da 1.0 blok istatistiğiyle mücadele ediyor.

Top çalma kraliçeliğinin ilk sırasında Bayraklı Belediyesi forması giyen Burcu Alakuş bulunuyor. 5 maç sonunda 3.2 top çalma istatistiği yakalayan Burcu’yu, Ekiz Yumurta Foça Basketbol’dan Esra Şencebe 2.4 ve takım arkadaşı Büşra Akbaş da 2.2 top çalma rakamlarıyla takip ediyor.


Kaynak: Tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250