Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Dostluk Spor'a İstanbul Estetica desteği

Dostluk Spor Kulübü kadın basketbol takımına bu sezon hedeflediği TKBL'ye yükselme sürecinde İstanbul Estetica'dan destek geldi.

Dostluk Spor'a İstanbul Estetica desteği
İşletme sahibi Aynur AY, bölgemizde bulunan ve başarılı çalışmalar yapan Dostluk spor kulübü ile işbirliği yapmak ve A kadın basketbol takımının tüm bakımlarını üstleniyor olmaktan mutluluk duyuyorum. 
 
Dostluk Spor Kulübü'nün yapmış olduğu önemli sosyal sorumluluk projelerinde de bir arada çalışacağız. İstanbul Estetica olarak hem Dostluk Spor sporcularına hem de yapacağımız sosyal sorumluluk projelerinde bir çok kız çocuğuna destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen İşletmeci Aynur AY, yeni sezonda Dostluk Spor'un başarılarını takip etmek için her daim yanlarında olacağız dedi. 
 
Dostluk Spor Kulübü sportif koordinatörü ve A takım baş antrenörü Davut GÜNGÖR, öncelikle Bakırköy bölgesinin tanınmış ve tercih edilen güzellik merkezi olan istanbul Estetica' ya ve Aynur AY'a duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Güngör "2016-2017 sezonu için A kadın basketbol takımımızın tüm bakımlarını üstlenen ve yapacağımız sosyal sorumluluk projelerinde, kız çocukları için de önemli çalışmalar yapacağız" diyerek sözlerini bitirdi. 



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250