Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Şampiyon Fenerbahçeli oyuncuların görüşleri...

Fenerbahçe Doğuş oyuncuları üst üste 3. şampiyonlukla ilgili Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Şampiyon Fenerbahçeli oyuncuların görüşleri...
Melih Mahmutoğlu: “Önemli olan sezonu şampiyon bitirmekti”

“Hayırlı uğurlu olsun. Uzun ve yorucu bir sezondu. Her şey güzel geçti. Önemli olan sezonu şampiyon bitirmekti. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Fenerbahçe taraftarı her yerde büyüklüğünü gösteriyor. Bu kupa onlara armağan olsun. İnşallah Fenerbahçe forması altında nice kupalar kazanırım.”

Ahmet Düverioğlu: “Çok iyi bir sezon geçirdik”

“Çok mutluyuz. Çok iyi çalıştık, çok iyi oynadık. Çok iyi bir sezon geçirdik. Tüm camiaya teşekkür ediyorum.”

James Nunnally: “Sezonu şampiyon bitirmeyi başardık”

“Uzun bir sezondu ve sezonu şampiyon bitirmeyi başardık.”

Luigi Datome: “Gururluyum”

“Gururluyum. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum bizi buralara getirdiği için.”

Barış Hersek: “Büyük Fenerbahçe ailesine armağan olsun”

“Çok güzel bir mutluluk. İyi çalışan bir ekibiz. Yönetimden teknik kadrosuna herkes bütünlük sağladı. İnanılmaz bir çalışma azmimiz var. 3 yıldır üst üste şampiyon oluyoruz ve EuroLeague’de final oynuyoruz. Bu başarı hepimizin. Büyük Fenerbahçe ailesine armağan olsun.”

Ali Muhammed: “Taraftarlarımıza armağan ediyoruz”

“Muhteşem bir atmosfer oldu. Bu şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan ediyoruz.”

Jason Thompson: “İlk sezonumda şampiyonluk yaşamak çok önemliydi”

“Bildiğiniz gibi benim Avrupa’da ilk sezonum ve şampiyonluk yaşamak çok önemli. Takım arkadaşlarım, camia ve taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, geldiğimden beri beni bağırlarına bastılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum.”

Nicolo Melli: “Şampiyonluk için çok çalıştık”

“Bu ilk sezonum. Takım arkadaşlarım ve camia beni bağrına bastı ve bu da başarıyı getirdi. Çok mutluyum. Şampiyonluk için çok çalıştık. Taraftarların destek olması çok güzel bir duygu.”

Egehan Arna: “Hak ederek kazandık”

“Çok zor bir sezondu. Final Four’dan sonra adapte olmak biraz zor oldu ama sonra yavaş yavaş formumuzu yakaladık. Hak ederek kazandık. Profesyonel kariyerimin ilk 3 senesinde böyle önemli şampiyonluklar yaşamak gurur verici.”

Kostas Sloukas: “Bu takımın bir parçası olmak gurur verici”

“3 senedir bu takımdayım ve 3 senedir şampiyon oluyoruz. Bu takımın bir parçası olmak gurur verici. EuroLeague’i kazanamadık belki ama Türkiye Ligi’ni kazandık. Her zaman yaptığımız gibi mücadelemizi sonuna kadar sürdürdük.”

Jan Vesely: “Şampiyonluğu taraftarlarımızla kutlamak çok güzel bir his”

Bu takımın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Bu şampiyonlukta bir katkım olduysa ne mutlu bana. Bu şampiyonluğu taraftarlarımızla kutlamak çok güzel bir his.

Brad Wanamaker: “Çok güzel bir sezondu”

“EuroLeague’i de kazanmayı çok isterdik ama olmadı. Sezonun sonunda şampiyon olmak, en tepede olmak çok güzel bir his. Çok güzel bir sezondu. Şampiyonluk mükemmel bir his. Çok iyi bir oyuncu, antrenör ve ofis ekibiyle çalışıyoruz. Harika bir sezon geçöirdik. Burada olduğum için çok mutluyum.”

Nikola Kalinic: “Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum”

“Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir efor gösterdikler. Türkiye’nin en iyi takımı olduğumuzu bir kez daha gösterdik. EuroLeague’de oynadığımız son karşılaşma benim de son karşılaşmamdı. Önümüzde yaz döneme olacak. Önce dinleneceğiz ve vücutlarımız üzerine çalışacağız. Bir sonraki sezona hazır olmaya gayret edeceğiz.”
 



Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250