Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018 basın toplantısı düzenlendi

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 14-18 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan PTT Erkekler Türkiye Kupası’nın basın toplantısı Crowne Plaza Florya’da 13 Şubat Salı günü gerçekleştirildi.

PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018 basın toplantısı düzenlendi

TBF YouTube kanalından da naklen yayınlanan basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile PTT A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik’in yanı sıra; Anadolu Efes, Banvit, Beşiktaş Sompo Japan, Darüşşafaka Basketbol, Fenerbahçe Doğuş, Eskişehir Basket, Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ve Tofaş takımlarının temsilcileri ile TBF yetkilileri, davetliler ve basın mensupları katıldılar.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin en iyi sekiz takımının mücadele edeceği PTT Erkekler Türkiye Kupası’nın 16 yıl aranın ardından İstanbul’da gerçekleştirecekleri için heyecanlı olduklarını belirten Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu konuşmasında “PTT Erkekler Türkiye Kupası’nda;  Avrupa'nın en iyi basketbol organizasyonları arasında gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunun ilk devresini, ilk sekiz sırada tamamlama başarısı göstermiş kulüplerimizin, bu anlamlı kupayı müzelerine götürmek için gösterecekleri mücadeleye hep birlikte şahitlik edeceğiz. PTT ailesine, bu değerli kupa mücadelesine destek oldukları ve spora verdikleri önem için teşekkür ediyorum. Federasyonumuzun ve Türk basketbolunun gelişiminin sürekliliği açısından  sponsorlarımızın değerli çok büyük. Buradan PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018’de mücadele edecek takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Tüm basketbol severleri de bu keyifli ve heyecan dolu karşılamaları izlemek için Sinan Erdem Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile yapılan imza töreninde konuşan PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise şunları söyledi: “PTT Anonim Şirketi olarak posta, kargo, lojistik, bankacılık, e-ticaret ve sigortacılık alanlarında önemli iş ve işlemler gerçekleştiriyoruz. Yaygın hizmet ağımızla ülkemizin her köşesine ulaşıyor, başarılı faaliyetlerimizi yurt dışına da taşıyoruz. Özellikle son yıllardaki atılımlarımız sayesinde bir dünya markası olma hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Ancak biz bir dünya markası olmak için sadece kendi faaliyet alanlarınızda değil, sporda, sanatta, kültürde de var olmanız gerektiğini biliyoruz. Bu bilinçle hareket ediyor ve hayatın her alanına dokunan hizmetlerimizi spora, sanata, kültüre verdiğimiz desteklerle taçlandırıyoruz. Biz geçmişi iki asra uzanan köklü ve millî bir kurumuz. Yıllar içinde iletişim alanında sunduğumuz çeşitli hizmetlerle ülkemiz insanının en güzel, en mutlu anlarına tanık olurken, acılarını ve hüzünlerini de paylaştık. Bir anlamda duygulara dokunduk, dokunmaya da devam ediyoruz.  PTT Erkekler Türkiye Kupası’nda yer alacak kulüplerimize başarılar diliyorum. Basketbol severlerin keyifle takip edeceği mücadeleler sergilenmesini temenni ediyorum. Başta Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu olmak üzere tüm Federasyon yöneticilerine kıymetli iş birliğimiz dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.”

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250