Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Birkan Batuk: Milli takım forması giymek her zaman gurur vericidir

A Milli Erkek Basketbol Takımı forvetlerinden Birkan Batuk "Milli takım forması giymek her zaman gurur vericidir" dedi.

Birkan Batuk: Milli takım forması giymek her zaman gurur vericidir

 -Milli Takım formasını tekrar taşıyorsun, neler hissediyorsun?

Birkan Batuk: Türk sporcusu için milli takım forması giymek her zaman gurur vericidir. Benim için de çok özel bir duygu. Takım olarak elimizden geleni yapacağız. İki maçtan da galibiyet alarak Şubat ayındaki maçlara hazırlanmak istiyoruz.

-Letonya ve Ukrayna ile mücadele edeceğiz. Letonya tanıdığımız, Ukrayna biraz daha yabancı olduğumuz bir ekip. Rakiplerimizi nasıl değerlendiriyorsun?

Birkan Batuk: Letonya’nın oyun tarzına aşinayız ama önemli NBA ve Euroleague oyuncuları kadroda olmayacak. Onlar yerine gelecek oyuncuları tanıyor olsak da sahada görme fırsatımız olmadı. Bu durumda diğer oyuncuları iyi analiz etmemiz gerekiyor ve koçlarımız da bize bu konuda çok yardımcı oluyor. Sahaya çıktığımızda rakip takımın oyun düzenini tahmin edemesek bile oyuncuların neler yapabileceğini öngörmenin bizim için avantaj olduğunu düşünüyorum. Ukrayna dediğin gibi pek tanımadığımız bir takım ancak umuyorum ki Bursa’da bir galibiyeti aldıktan sonra Ukrayna ile olacak deplasman mücadelesinde özgüvenimiz ve azmimiz daha yüksek olacak.

Röportaj: Şansın Tokyay
Fotoğraf: Ahmet Tokyay




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250