Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

A Milliler Kanada maçı hazırlıklarını tamamladı

Olimpiyat elemeleri hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımız yarın başlayacak önemli turnuva öncesinde son antrenmanını yaptı.

A Milliler Kanada maçı hazırlıklarını tamamladı

Karşılaşmaların oynanacağı Mall of Asia Arena da gerçekleştirilen idman öncesinde FIBA tarafından oyuncularımızın tek tek fotoğrafları çekildi.

Takım poster fotoğrafının da çekişmesinin ardından antrenman ısınma hareketleri ile başladı.  5’e 5 hücum ve savunma setlerinin tekrarlanması şeklinde süren çalışma millilerimizin şut atışları ile noktalandı. Hücum setleri çalışması sırasında oyuncuları tek tek uyaran Ergin Ataman, hücumda hata sayısının minumuma indirilmesini talep etti. Yaklaşık 1.5 saat süren tempolu çalışmadan sonra Ay Yıldızla basketbolcularımız kamp yaptıkları otel de yarın Türkiye saati ile 13.00 da Kanada ile oynayacağımız turnuvanın açılış maçını beklemeye başladılar.

Ay yıldızlı takımımızın Manila’daki son antrenmanını Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay Fransa Basketbol Federasyonu Başkanı Jean Pierre Siutat ile birlikte izledi. Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü  Barbaros Akkaş ile Hakem Eğitimi Direktörü  Recep Ankaralı da başkanlarla birlikte idmanı takip ettiler.  


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250