Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-04-2021 NEJAT SAYMAN
İki gece önce çok şaşırmıştım ama bu gece tam şok oldum...
Önceki maçın bire bir kopyasını izlemek adeta DEJAVU etkisi yaptı. Anlamadığım şey şu...kaybedilen maç sonrası teknik ekibin bu maçı hiç analiz etmemesi,hiç önlem almaması, aynı senaryonun bire bir yaşanmasına izin vermesi inanılır gibi değil. Hiç antrenman ve maç toplantısı yapmadan "Çıkın oynayın" desen takım bundan daha iyi sonuç alırdı.
Sezon başı kadrosundan ilk 4 oyuncusunu kaybeden Real Madrid (Campazzo-Randolph-Deck-Tavares) ligin kesin olarak en fazla tarumar olan ama en çok dik duran takımı oldu. Kulüp kültürü böyle bir şey.. Kolay kolay Barcelona-Real Madrid olunmuyor.
Hep aynı yere oynamak,bazen başarıp bazen kaybetmek ama hep oralarda olup anılmak...10 yıllık Koçluğunda Real Madrid ve İspanya Ligine sayısız oyuncu kazandıran Pablo Laso bu seride Koçluğu da hatırlayınca olay 5.maça kaldı.Tamamen tarafsız olarak Real Madrid'e bir alkış yollamak gerek dik duruşu nedeniyle..
Sonuçta 5.maç İstanbul'da oynanacak..Efes bu kez tuzağa düşmeyip kazanacak ve F4 yapacaktır. Bunun dışında bir sonucu düşünmek bile istemiyorum. Sadece Efes kulübünü değil Türk Basketbolunu da derinden sarsar ters bir sonuç...Maç gününe kadar herkes aklını başına toplayıp olayı sahiplenmeli ve hedefe yürümelidir.Türk Basketbolunda bir çok ilki gerçekleştiren Efes'e de bu yakışır...Haydi silkinin artık....



NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250