Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-02-2022 NEJAT SAYMAN
Yılın şoklarından birini yaşıyoruz...ne yazacağımı bilemiyorum..belki de yılın en önemli maçıydı..OLY'yi ilk 8 dışına yollayıp ilk 8 içinde yer alabilmek için yenmek yeterliydi..zaten kadro kalitesi eski yıllara oranla çok yetersiz olan Yunan ekibi maça iyi konsantre olmuşken Efes'in aynı konsantre ve inanç içinde olmaması ilginçti..maç içinde linkler çok kopuktu..oyuncular arasında diyalog hiç yoktu..cılız hamleler Euroleague'de kazanmaya yetmiyor...Efes'te Micic-Larkin-Beabouois-Simon-Braynt gibi 5 tane oyun kurucu gibi oynayan,düşünebilen,çembere gidebilen,şut sokan,assist yapan oyuncu vardı...OLY'de ise sadece Sloukas vardı ve neredeyse maçın tamamını oynadı !
Basit bir soru...OLY yöneticileri Efes'e teklif yapıp şunu söyleseler 'Bizden istediğiniz oyuncuyu alın,para istemiyoruz ve ayrıca oyuncumuzun parasını da biz ödeyeceğiz' dese Efes herhangi birini alır mı? Sloukas dahil...Adamlarda Thomas Walkup'ın olmadığı bir gecede 5 kişiyle Sloukas'ı tutamadık...bu arada biz İstanbul'da 12.000 kişiye maç oynarken Yunanistan'da kısıtlama nedeniyle % 10 seyirci olabiliyor..Gerçekten çok çok şaşkınım..aklım hala almıyor bu yenilgiyi...her şey harika olacak iken kabusa dönüştü...
Şimdi şapkayı önüne koyup düşünme vaktidir..kar,kış,kıyamette bile her gün sosyal medyada takımı yaşatan,maça koşarak gelip müthiş destek olan seyircilere yazık değil mi? Şampiyonluk kıyafetini bu kadar çabuk üzerinden çıkarmak normal mi? CSKA-Monaco ve Zenit'in kaybettiği gecede kendi kaderini harika şekilde yazmak varken bu sahneyi yaşamak ve yaşatmak çok can sıkıcı oldu...Bartzokas şu yetersiz kadro ile şapkadan tavşan çıkardı..OLY'de bir çok Yunanlı oyuncu maça önemli dokunuş yaparken Efes'te oyuna giren tek Türk oyuncu yoktu !!!
Nokta...



NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250