Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-06-2022 NEJAT SAYMAN
Final serisi normal seyrinde ilerliyor.Efes'in geri döneceğini söylemiştim.Ancak gittikçe yorulan Efes sadece dış atış bağımlılığı ile nereye kadar gider bilemiyorum.Ancak Efes'in doğru kadrosunun bu olduğu kesin.
Kora kor mücadelede daha Fenerbahçe avantajlı olabilir.Çünkü Djordjevic bugün Efes'i iyice yorma üzerine bir plan yapmış gibi göründü.Ancak evinde farklı oynayan Efes standart üstü üçlük yüzdesi ile maçın hakimi oldu.
Fenerbahçe çok oyuncu değiştirip savunmada dirençli olmayı planlasa da Efes hücumda iyi oynadığı gün yenilmesi çok zor bir takım olduğunu kanıtladı.Seri ilerledikçe ayakta kalanın avantajlı olacağı kesin.İlk yarıda çok akıllı oynayıp 50 sayı bulan Fenerbahçe 2.yarıda tuhaf şeyler yapınca işler olumsuza döndü.
LARKING gecenin yıldızı olurken Micic'i rahatlatıp oyunun içine iyice soktu.Ancak sadece dışarıdan atma mantığı nereye kadar götürebilir göreceğiz.
Final serisine yakışır 3 maç izlesek de tıpkı ilk 2 maçta olduğu gibi 'En iyi maç hakemsiz oynanandır' tezimi sürdürüyorum..Basketbolu aşağı çeken unsurları Federasyonun temizlemesi gerekir diye düşünüyorum.Ama onlar aynı fikirde mi kuşkuluyum...
Basketbol hayattır....



NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250