Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

28-04-2021 NEJAT SAYMAN

Sevgili Efesli dostlar,
Hiç bir Koç özellikle play-off serilerinde bilerek maç kaybetmez ve kurgulamaz. Çünkü bugün için baktığımızda uzayan her maçın potansiyel corona ve sakatlık riski taşıdığını unutmayın.
2 yıl evvel Fenerbahçe yaşadığı 5 sakatlık ile birden devre dışı kaldı. Ataman uzayan her maçta bu sakatlık riskini çok iyi bilen ve 20'li yaşlarda olup heyecanı seven bir Koç değil. Hepimizden çok konuya hakim ve konsantre. Kaldı ki Real Madrid Avrupa'da hiç şaka yapılmayacak bir takımdır ve bunu yıllardır rekabet halinde olduğu Ataman bilir. Mesela yarın Tavares dönebilir, Ataman bunu ister mi? Birden Corona testi + çıkan isimler olabilir. Sırf sakatlık ihtimalini ele alsak bile, Efes'in bir sistem takımı olduğunu düşünürsek en çok sistem takımlarının bu konuda darbe aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Normal sezonda çok rahat lider olan takımların Koçları bazı riskleri alırlar ve kaybetseler de sonucun değişmeyeceğini bilirler. Bu durum bambaşka. Yazdığınız yorumlar 'BİLEREK MAÇ KAYBETME sınıfına girdiği için bence Ataman okuduğunda üzülür çünkü kaybedilen maçlardan sonra 'Ben hata yaptım, sorumlu benim' dediği bazı maçlar var .Koçunuzu üzmeyin....Naçizane...




NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250