Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-04-2021 NEJAT SAYMAN

Anadolu Efes için olağanüstü bir gece ve çok farklı bir galibiyet.
İlk yarıda oyun planını iyi yapıp tempoyu kontrolüne alan Laso 2. yarıda normal maç yönetimine geçince 30 oldu. Laso'nun İspanya Liglerine ve Milli Takıma kazandırdığı oyuncu adedi belki de ligin şu andaki tüm Koçlarının üretiminden daha fazla. Ancak 2.yarıyı TV'den izleyince maç Real Madrid için korku filmine döndü.

Efes tedirgin başladığı maçı her zaman ki gibi 3.periyot hamlesi ile kolayladı. Öne geçtikçe daha da moralli ve güvenli oynayan Efes bu kez savunmada daha da sertleşti ve maçı son periyota kalmadan bitirdi.

Sonuç olarak skor sadece 1-0... En tehlikeli maç Perşembe günü oynanacak. Normal sezon bitimine yakın gelen çok farklı Real Madrid galibiyeti sonrası bu akşam da benzer bir tablo ASLA rahatlatmamalı. Oyuncuların kafasında bazen bu rahatlık olur. Efes'e şu an 2 günlük mental destek gerek bu konu ile ilgili. Real bugün bir zarf attı ama kargo şirketi zarfı almaya gelmedi. Perşembe günü 2.zarfı atacaklardır. Kargo şirketini yeniden devreye sokmadan Madrid'e rahat ve kafalar, omuzlar dik gitmek gerek. Basketbol sonuçları kolay tahmin edilemeyen bir spordur ve hata affetmez. Perşembe her türlü tiyatroyu beklemek gerek.

Efes'te oyuncu isimlerinden çok bütünlüğü ön planda düşünmek gerek. Bugün maçı kazandıran bütünlük oldu. Ateşi biri yakınca diğerleri devreye giriyor..
"ETKİ-TEPKİ" Efes'te çok iyi seviyede...
Bu kadronun emekli olmadan bir Kupa getirmesi gerek yoksa emeklere yazık olur...Bu gece kocaman bir alkışı hak etti Efesliler...Darısı Perşembe gecesine....




NEJAT SAYMAN Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250