Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-06-2021 MUSTAFA ŞİMŞEK

Uzun zamandır böyle başlık atmak hayalimizdi. Sonunda Antalya uyandı. Basketbol tekrar ayağa kalktı. Uzun zamandır Kepez bu şehirin lokomotifi.
Antalya basketbolunu uzun zaman temsil ettiler. Yeni yönetim oluşturuldu.vSpordan gelen bir yönetim. Başkan Hakan Çatal oldu. Hakan Çatal Antalya basketbolunun abisi konumunda. Kepezde basketbol için herşey var. Salonları tesisler lojman.
Neden olmasin?
Kepez şunu diyebilir. Mekanın sahibi geri geliyor..
Devam edelim.
Antalya 07 Kadinlar Basketbol Süper Ligine yükseldi. İlimizi KBSL'de temsil edecekler. Büyük bir başarı hikayesi yazıldı. Rıza Darendelioğlu hoca ve ekibine tebrikler.
Düzce Basketbol Antalya'ya taşınıyor. Önümüzdeki sezon maçlarını Antalya'da oynayacaklar. 1.ligde hem erkek hem kadın takımları var. Antalya'da uzun süre kurumlarla görüştüler. Sonucu herkes gibi bizde bekliyoruz. Umarım başarılı olurlar.
Yerel insanlarla iletişimleri önemli. Antalya'nin sahip çıkması önemli. Bekleyip göreceğiz. Antalya'da arkalarında güçlü tesisleri olan bir kurum olursa daha güçlü olurlar.
Şehrimizin markası Antalyaspor basketbola geri dönme hazırlığında. Bir çalışma yapıldığı biliniyor. Antalyaspor bu işi yapar. Basketbola renk katarlar. Antalyamızı temsil edecek birçok takim oluyor.
Bu şehirde basketbol seviliyor. Basketbol ateşi tekrar yanacaktır. Bizler basketbola gönül veren insanlar bunu istiyor. Her takım bu şehirin takimi olur.
Yeter ki basketbol camiasından uzak kalmasınlar.
Basketbolla kalın.




MUSTAFA ŞİMŞEK Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250