Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

01-01-2014 CEM ÇAĞAL

Geçtigimiz hafta Ankara'da yapilan Ulusal Antrenör Gelisim Semineri'nde bir dersimin öncesi Van Basketbol Il Temsilcisi Gökhan GENCER ile tanistim.
Gökhan hoca yasadiklari felaketi ve sikintilari anlatti uzun uzun.
Bu acilarin yüzüne vurdugu bir insani yakindan dinlerken inanin çok daha iyi anliyorsunuz olani biteni.
Van'da spor yapan birçok çocuk var.Yasadiklari cografyanin malum sartlarinda bu genç insanlari her türlü beladan uzak tutan en saglikli yolun tercih edilmesi ne kadar güzel aslinda.
Ancak zaten kisitli imkanlarla edindikleri spor malzemeleri konusunda simdi daha da magdurlar.
Gökhan hoca, çocuklarin unuttuklari gülmeyi sadece bulduklari bir topun pesinden kosarken hatirladiklarini anlatti.
Kendilerine malzeme yardimi ve bu konunun duyurulmasi adina elimizden gelen destegi verecegimizin sözünü verdim.Ve dönüsümde konuyu Yesim Tekstil Kurumsal Iletisim Müdürü ve Yesimspor Kulübü As Baskani Dilek CESUR,Olay Medya Spor Koordinatörü Ilhan ÖZTAT ve Spor Müdürü Orhan GÜNEY ile paylastim.
Konu özellikle insan ve spor olunca fazlasiyla hassasiyet gösterdiklerini bildigim bu insanlarin da destegi ile Bursa adina önemli bir kampanya baslatmaya karar verdik.
Simdi,Bursa'daki tüm kulüplerimiz,sporcularimiz ve aileleri ile birlikte bu kampanyaya destek vermek isteyen insanlarimiza sesleniyorum..
Van'daki sporculara ve spor yapacak çocuklara göndermeyi düsündügünüz yeni veya az kullanilmis spor malzemelerini bir koliye koyarak Bursa Anadolu Lisesi ( Acemler caddesi ) danismasina birakabilirsiniz.
Yardim kolilerimizin üstüne ‘' BURSA'DAN VAN'A SPOR MALZEMESI DESTEGI ‘' yazalim ve mutlaka içerigindeki malzeme cinsiyle birlikte sahis,firma ya da kulüp ismini belirtelim.Zira kampanya bitiminden sonraki bir yazimda gönderilen sey küçücük bir kutu içindeki iki çift çorap bile olsa destek veren insanlara oradaki çocuklar adina bir tesekkür borcumuz olacak.
15 Subat'a kadar sürdürecegimiz kampanya'da Van'a gönderilmek üzere toplanacak malzemeler, 16 Subat'ta kampanya'ya destek veren insanlarimizin ve Olay Medya ekibinin ugurlamasiyla Bursa Anadolu Lisesi'nden yola çikacak.
Kampanyaya destek verecek ve toplanan malzemeleri karsiliksiz olarak Van'a ulastiracak kargo firmalariyla temaslarimiz sürüyor.Ulasim adina gerekli destek Belediyelerimizden de gelebilir.Bu konuda da okurlarimiza gerekli bilgiyi aktaracagim.
Türkiye'nin en güçlü siyasi kalemlerinden birisi olan Olay Gazetesi Bas Yazari ve Yesimspor Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Emin Yilmaz agabeyimiz basta olmak üzere tüm yazarlarimizin ve gazeteci arkadaslarimizin kampanya ile ilgili olarak manevi destegini simdiden hissettigimi de özellikle belirtmek istiyorum.
Duyarli Bursa halkinin ve degerli spor dostlarimizin konuyla ilgili gerekli hassasiyeti fazlasiyla göstereceklerinden kuskum yok.
Gönderecegimiz en küçük malzeme bile gülen bir yüze dönüsecek.
Spor kenti Bursa'nin gücünü hepbirlikte bu kampanyada da gösterelim.




CEM ÇAĞAL Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250