Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

01-01-2014 CEM ÇAĞAL

Ünlü psikiyatrist Dr.Allen Frances'in   ‘' Erkeklerin kadinlar hakkinda bildigi hersey ‘' isimli bir kitabi var..

Bakalim benim bildiklerimi o da bilebilmis mi diye kapagi çeviriyorsunuz...sayfalari çevirdikçe sasiriyorsunuz..'' evet valla bilmis..'' çünkü 123 sayfalik kitap sadece bos sayfalardan olusuyor..

Onlar hakkindaki bu derin bilgimizi teyid etmek için mizahi kullanarak konuyu örtbas etmemize gerek yok aslinda..Çünkü dünyayi yöneten asil güç onlar..

Bir sabah kalktiginizda gezegendeki bütün disilerin bir daha dönmemek üzere evrenin baska bir noktasina isinlandigini düsünün..

Ilk saskinlik atlatildiktan  birkaç saat sonra kösebaslarinda toplanmis küçük erkek gruplarinin muhtemel dialoglari söyle olurdu gibime geliyor..

•-      Sevket bey ..sizinki de mi yok?

•-      Aman Sezai Beycigim iyi oldu valla sabah aksam dir dir vir vir .. bizim küçük kiza üzüldüm biraz; yarin müsameresi vardi..

Sonraki hafta basindan itibaren saçi sakali birbirine karismis bakimsiz ve pis kokulu erkeklerin sayisi hizla artmaya baslardi..Çünkü ben erkeklerin % 90 inin dislerini kadinlar yüzünden firçaladigini düsünüyorum..

Simdi bir de tersini düsünün..

Bir sabah kalkmislar ve biz yokuz..

•-      Sevtap hanimmm ... Berkcan sizde mi?

•-      Yok hayatim haberin yok mu ? Hepsini isinlamislar..

•-      Görüyor musun körolmayasicayi..o kadar söyledim, çoraplari hala halinin ortasinda..Neyse birlikte çikalim Mürüvet hanimlara haber ver..

•-      Olur hayatim seslenirim..

Sonraki hafta basindan itibaren kuaför randevulari ya da topuklu ayakkabi satislari sayisinda azalma olacagini düsünüyorsaniz yaniliyorsunuz..Çünkü ben kadinlarin % 90 inin aynanin arkasinda gizlenip ona saatlerce sufle veren bilinmeyen ses için yasadigini düsünüyorum...'' Ay valla böyle çok seker oldunn ..ama sanki kirmizi fular daha mi iyi olurdu ne ! ‘'

Çünkü atesin bulunmasindan bu yana dünyadaki en büyük stratejik savas kadinlarin kendi aralarinda yasanmistir ve yasanacaktir..Senaryoda adi geçen erkekler zor sahnelerde rol alan dublörlerdir ve kadinlar için bu savasta en büyük cephanelik göz yasi torbasidir..

Izninizle hangi sayfada oldugumu iyice unutmadan su pragrafi yazmam gerekiyor .''Oyuncularin tribünde sinirerji yaratmak için toplu halde oturan  kiz arkadaslari takim istatistigini dogrudan etkiler..Onurcan'in kiz arkadasi Yagmurcan,Onurcan'dan daha çok sayi atan Keremcan'in kiz arkadasi Sevgican'a sinir olur..Onun için Onurcan'in kötü yüzdesinin  hiçbir önemi yoktur ama Sevgican'a yine de sinir olur..Bütün hafta Yagmurcan'in suratini çekmek istemeyen Onurcan eline geçeni atmaya baslar..Bu yüzdendir ki ihtiras ve kimin kaç sayi attigini gösteren scorboard oyuncularin ve kiz arkadaslarinin kaç dakika kaldi bahanesiyle çaktirmadan kendilerinin ve digerlerinin sayi toplamlarina baktiklari en büyük musibettir.

Genç hanimlar..( 7 sinden 70 ine )

Esiniz..erkek arkadasiniz ya da ismi her neyse için...

Sizin yoklugunuz sadece tek bir organa ...yürege koymussa % 10 içindesiniz demektir..

Çünkü % 10 içindekiler scorboard ta sadece skor a bakarlar..

Çünkü o kizlar ve kadinlar takimlari için yasarlar..ihtiras,bencillik,kiskançlik ve özentiden uzaktirlar..

% 10 demek sonsuza kadar kalpte kalmak ve yoklugunda özlenmek demektir.

% 10 demek halinin ortasina atilmis çorabin yanina kendi çorabini koymak demektir..




CEM ÇAĞAL Diğer Yazıları
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250