Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Yurtseven: Türk Milli Takım formasına medya manipülasyonuyla küsecek değilim

A Milli Takım kapına katılmayan Ömer Faruk Yurtseven açıklama yaptı.

Yurtseven: Türk Milli Takım formasına medya manipülasyonuyla küsecek değilim

Açıklama şöyle: 

"Sevgili sporseverler,
Medyada çıkan ve tek bir kişinin bilr beni arayıp sormadan yazdığı 'Milli Takım kampına izinsiz katılmadığım' haberlerini okuduğunuz şu günlerde haberlerde eksik kalan parçaları bizzat benden duymanızı istedim.
Söyleyeceklerimi bir habere verilen yanıt olarak okumak yerine öznesine kendinizi koyduğunuzda çok daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.
Ben bu turnuvaya katılmamış olabilirim ama olimpiyat oyunlarında da Dünya Kupası'nda da çağrılmam durumunda koşa koşa gideceğimi en iyi bilenler de yine beni tanıyan hocalarım, yöneticilerim ve arkadaşlarım.
Milli Takım meselesiyle ilgili şu an kampta her biri çok yakın arkadaşım olan ağabeylerim ve kardeşlerimin başarısından başka gündemim yok. Onlara da büyük bir baksızlık bu polemik.
Avrupa'nın basketbol ülkeleri başka olmak üzere Amerika Milli Takımı'nda da NBA oyuncularının zaman zaman milli formayla buluşup zaman zaman takım arkadaşlarını uzaklardan desteklediği bir basketbol hakikatidir.
Ömer Faruk Yurtseven olarak U16, U18, U20 ve A Milli kategorilerinde defalarca gururla taşıdığım Türk Milli Takım formasına medya manipülasyonuyla küsecek değilim.
Takımdaki inanılmaz yetenekli arkadaşlarım, başarıları tartışmaya kapalı hocam, NBA kariyeri başarılarla dolu federasyon başkanım başta olmak üzere malzemecisinden fizyoterapistine kadar tüm takıma Dünya Kupası Elemeleri ve Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum.
Madalya yolunda Miami'de sizleri çocuklar gibi izleyecek bir taraftarınız olduğunu biliyorsunuz."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250