Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

YUNUS AKÇAY VE NUSRET YILDIRIM TRABZONSPOR'DA

Transferin flaş takımı Trabzonspor Medical Park, Yunus Akçay ve Nusret Yıldırım'ı kadrsouna kattı.

YUNUS AKÇAY VE NUSRET YILDIRIM TRABZONSPOR'DA

Bordo mavili eip iç transferde ise Tutku Açık, Önder Külçebaş ve Caner Şentürk ile nikah tazeledi. Trabzonspor kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, transfer çalışmaları ve kulüp üyelikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hopikoğlu'nun açıklamaları şöyle:

1 yıl aradan sonra geçtiğimiz sezon yeniden mücadele ettiğimiz Beko Basketbol Ligi’ndeki ilk sezonumuzda, ligi 9. sırada tamamlayarak EuroChallenge Cup’a katılmayı başardık. Önümüzdeki sezonda ise, Beko Basketbol Ligi, Türkiye Kupası ve EuroChallenge Cup’ta başarıyı hedefleyen bir kadro kurmak için adımlarımızı dikkatli bir şekilde attık. Büyük camiamızın mensuplarının yüzünü, gelecek sezon daha da güldürebilmek için gece gündüz demeden, özellikle transferde çok önemli atılımlar yaptık.

Teknik heyetimizle birlikte yaptığımız titiz çalışmaların ardından yabancı transferinde, Sean Marshall ile birlikte1 yıllık, geçtiğimiz sezon Mega Vizura kulübünde forma giyen Novica Velickovic ile 1 yıllık, Olympiacos forması giyen Cedric Simmons’la 1+2 yıllık ve Virtus Bologna'dan Dwight Hardy ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Yerli transferinde ise geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor’da forma giyen Yunus Akçay ile birlikte, Mersin BŞB. takımında görev yapan Nusret Yıldırım’ı transfer ettik. İç transferde de oyuncularımız Tutku Açık, Önder Külçebaş ve Caner Şentürk ile yeniden anlaşma sağladık. Tüm bu transferlerin yanında,  kadromuza yeni isimler takviye etmek adına görüşmelerimizi sürdürüyoruz.
Hem kulüp yapımıza uygun, hem de gelecek sezon bizi 3 kulvarda da başarıya ulaştıracak bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz.
*
HEDEFİMİZ 5 BİN ÜYE
Bunun yanında, Trabzonspor Medical Park’ı, yönetim kurulu ve genel kurul üyeleriyle beraber, taraftarıyla bütünleşen daha da büyük bir camia yapmak adına, kulüp üyeliklerini yenileme ve yeni üyeler yapmak noktasında bir kampanya başlattık.
Bu konudaki hedefimiz, 5 bin aktif üyesi olan bir kulüp yaratmaktır. Geçtiğimiz günlerde bu amaca yönelik kulüp profesyonelleri tarafından çok kıymetli üyelerimize yollanan yazının, bu birlikteliği devam ettirmek ve pekiştirmekten başka amacı yoktur. Yine de çok değerli üyelerimiz konuya hassasiyet göstermişlerdir. Gösterilen bu hassasiyette bizlerin bir hatası varsa da tüm üyelerimizden sonuna kadar özür dileriz.  Kulüp üyelerimizin yüzde 90’ı üyelik aidatlarını ödeyip kulübe üyeliklerini devam ettirerek, bu sevdaya olan bağlılıklarını göstermişlerdir. Gelinen noktada, bu duyarlılığı gösteren tüm üyelerimize sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi bildirir, onların desteğinin çok ama çok önemli olduğunun bilinciyle, onlarsız bir camianın hiç ama hiçbir şey olmadığını ifade ederiz. İnşallah, bu üyelerimizin gösterdiği hassasiyeti, bu renklere gönül veren yeni üyelerimiz de gösterir ve hızlı bir şekilde hedeflediğimiz sayıya ulaşırız.
Yeni sezonda, çok daha iyisini hedeflediğimiz bu yolda, bu işe en başından beri emek veren herkese geçmiş yönetimdeki başkanlara ve tüm yönetici arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, bu kulübün kapısının, emek veren bu arkadaşlarımıza sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini istiyoruz. Esas ve tek sevda olan Trabzonspor kimliğinde, hepimizin kenetlenip başarıyı hızlı bir şekilde yakalayacağımız bir yıl olmasını cânı gönülden diliyoruz.
Bu zorlu yoldaki en büyük destekçimiz de yine taraftarımız olacak. Geçtiğimiz sezon bizi destekleyen cefakar taraftarımızın, yeni sezonda da takımımıza sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. El ele vererek büyük başarıları şehrimize getireceğimize inanıyoruz.”



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250