Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-03-2017 GENEL

Yıldızlar Kadıköy'de maç yaptı...

Kadıköy haftasonu yıldızların katıldığı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Murat Didin, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı Kadıköy’de basketbol oynadı...

Yıldızlar Kadıköy'de maç yaptı...

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Basketbol Akademisi işbirliği ile "Kadıköy’de Basket Zamanı” etkinliği yaptı. Caferağa Spor salonunda gerçekleşen etkinliğe özellikle çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocukların anne babalarıyla ve kendi aralarında basketbol maçı yaptıkları etkinlikte Murat Didin, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı top sürdü.

Etkinliğe dair konuşan Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın, basketbolu sadece profesyonellerin yapabileceği bir anlayışından çıkararak her yerde herkesin yapabileceğini göstermek olduğunu belirterek şöyle konuştu: Basketbol bir takım oyunu herkesle beraber oynayabilirsiniz. Bu insanların arasındaki bağları da güçlendiren bir oyun. Belediye olarak spor yapmayı, birlikte bir şeyler yapmayı teşvik etmeye çalışıyoruz. Pek çok alanda bu tür aktiviteler belediye tarafından düzenlenecek”

Çocukların anne babalarıyla ve yaşıtlarıyla basketbol oynadığı etkinliğe katılan herkese Kadıköy Belediyesi tarafından basketbol forması hediye edildi. “Kadıköy’de Basket Zamanı” adlı spor etkinliğinin yaz sonuna kadar her ay 1 günlüğüne düzenlenmesi planlanıyor.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250