Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Yaşar Holding’den Pınar Karşıyaka’ya kutlama ve moral yemeği

Yaşar Holding, isim sponsoru olduğu Pınar Karşıyaka’nın FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalmasını yönetim ve basketbolcular ile kutladı.

Yaşar Holding’den Pınar Karşıyaka’ya kutlama ve moral yemeği

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna kalan Pınar Karşıyaka’nın başarısı, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde, Pınar Karşıyaka yöneticileri ve basketbolcularının katılımıyla akşam yemeğinde kutlandı. 6 Mart 2018 Salı günü Yunanistan’ın PAOK takımıyla karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, maç öncesi moral depoladı.

 

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar, Pınar Karşıyaka’nın FIBA Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirirken “ Başarılarımıza bir yenisini eklemenin zamanı geldi. Sırada FIBA Şampiyonlar Ligi Kupası yer alıyor. Pınar Karşıyaka’nın Final Four’u İzmir’e getirmesini gönülden istiyoruz. Size guveniyoruz. İsteyince her şey olabiliyor. Yeter ki siz cok isteyin, odaklanın, başarı mutlaka gelecektir. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminiz. Ulaşılan bu başarıda emeği geçen Pınar Karşıyakalı basketbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum” dedi.

 

Yaşar Topluluğu’nun uzun yıllar basketbola destek verdiğini söyleyen Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı ise, “İzmir’i ve Karşıyaka’yı çok seviyorum. Pınar ile Karşıyaka Spor Kulübü arasındaki duygusal bağ çok kuvvetli. Pınar Karşıyaka’nın her zaman başarılı olacağına yürekten inanıyor, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum.” dedi.

 

Karşıyaka Spor Kulübü ile Yaşar Holding arasında 60 yıllık güçlü bir gönül bağı bulunduğunu belirten Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı takım adına yaptığı konuşmada görüşlerini “ Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı nezdinde Pınar’a ve arkamızdaki en büyük güç olan Yaşar Holding’e her şartta yanımızda oldukları için kulübümüz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz. Sponsorumuzu yanımızda görmekten mutluyuz. Yaşar Holding-Pınar ve Karşıyaka arasındaki bağ çok güçlü. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız. ” diyerek ifade etti.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250