Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Yakın Doğu Üniversitesi'nden iki imza

TKB2L temsilcisi Yakın Doğu Üniversitesi Mülkiye’den Dilek Topdemir ve Burçin Pekşenel'i kadrosuna kattı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nden iki imza

Dilek Topdemir Mülkiye Spor Kulübü formasıyla 33 dakika ortalama ile oynayarak, 13.9 sayı, 7.1 asist ve %33 üçlük isabeti istatistiklerini yakalamıştı.

Yakın Doğu Üniversitesi çifte lisans hakkını ise Burçin Pekşenel’den yana kulandı.Burçin Pekşenel geçtiğimiz sezon maç başına 31 dakikada 11.6 sayı, 4.9 ribaund ve %34.6 üçlük isabeti ile oynadı.

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Bilgin Güldoğuş, yaptığı açıklamada “Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Bayan takımımızın bu sezon hedefi TKB2 Ligi’nde iyi mücadele göstererek başarılı sonuçlar almaktır. Bu bağlamda da takım kadrosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Özellikle Dilek ve Burçin’nin geçen yıl takımlarında göstermiş oldukları performanslarını bu yıl Yakın Doğu Üniversitesi forması ile daha üst düzeye çıkararak, takıma katkı sağlayacaklarına inancımız tamdır” dedi.

Antrenör İlker Gözeneli ise, “Geçen yıl mülkiye forması altından 1 numara bölgesinde oynayan Dilek Topdemir’le ve çift lisan hakkını 2-3 numara bölgesinde oynayan Burçin Pekşenel’den yana kullandık. Her iki oyuncuda geçen yıl çok iyi bir sezon geçirdi, uzun yıllar Antrenörlüğünü yaptığım sporcuların, tecrübeli ve iyi oyuncularla çok daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250