Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Vekiloğlu:Her karşılaşma bizim için altın değerinde

İstanbulspor Beylikdüzü maçıyla Türkiye Basketbol Ligi ikinci yarısındaki ikinci maçına çıkacak olan Antalyaspor Basketbol Takımının Başantrenörü Arda Vekiloğlu, “Seyircimizin önünde, özellikle son maçtaki gibi bir destekle beraber, kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağımız bir maç olacak. Her karşılaşma bizim için altın değerinde” dedi

Vekiloğlu:Her karşılaşma bizim için altın değerinde

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Afyon Belediyespor maçı ve 20 Ocak Cumartesi günü Antalya Spor Salonu’nda karşılaşacakları İstanbulspor Beylikdüzü maçları hakkında konuştu.

Afyon Belediyespor ile bu sezon iki resmi maç yaptıklarını ve bu maçların ikisini de kazandıklarını hatırlatan Arda Vekiloğlu, “Resmi maçta aynı takıma iki kez yenilen bir takımın reaksiyon göstermesini yani daha sert ve istekli oynamasını bekliyorduk. Çünkü rakibimiz, seyircisi önünde bu maçı almayı çok istedi. Sert müdafaayla, hücumda daha konsantre ve iyi bir oyun ortaya koydu. Bizim cephemizden bakıldığında ise; eksik gittiğimiz bir maçtı. Valentin’in yokluğu; ana rotasyonumuzda hem hücum hem savunma hem de rotasyonun çeşitliği anlamında etkiledi. Onun yerini dolduracak oyuncularımız var tabii ki. Her zaman sahada beş kişiyle oynuyorsak, bunun bir bahanesi olmaz. Ama takımımız için önemli bir parçanın da eksik olduğu gerçeğini de göz ardı etmemiz lazım” dedi.

“TAKIMIMIZIN BELLİ BİR POTANSİYELİ VAR”

Afyon’da karşılaştıkları maçın ilk üç periyodunun çok çekişmeli geçtiğini belirten Başantrenör Vekiloğlu, “Karşılaşmada her iki takım da etkili bir oyun sergiledi. Maçın son periyodunda rakibin rotasyonundaki genişliğin de vermiş olduğu etkiyle, Afyon Belediyespor maçı kopardı. Sezon içerisinde, ligin ikinci sırasında olan bir takıma maç kaybetmek; genel gidişatımızı çok da etkileyecek bir durum değil. Aynı şekilde ligin dibinde yer alan takımlara karşı da maç kaybedebiliriz. Her zaman söylediğim gibi; bu ligin gerçeği bu. Önemli olan bir sonraki haftaya nasıl reaksiyon gösterdiğimizdir. Takımımızın belli bir potansiyeli var. Bu potansiyeli de yansıtmaya çalışmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

“HÜCUMLA ALAKALI POTANSİYELİ OLAN BİR TAKIM”

İstanbulspor Beylikdüzü’nün yerli transfer dönemi bitmeden önce en çok hamle yapan takımlardan biri olduğunu söyleyen Başantrenör Vekiloğlu şöyle devam etti: “Rakibimizin giden oyuncuları olduğu kadar gelen oyuncuları da var. En fazla transfer yapan takımlardan biri. Onlar da bir şeyleri değiştirmek ve daha iyi yapmak gayretinde. Geçtiğimiz hafta oynadıkları maçı, son anda yedikleri sayıyla kaybettiler. Tehlikeli ve özellikle hücumla alakalı potansiyeli olan bir takım. İlk yarıda, deplasmanda kazandığımız bir takımdı. Ancak cumartesi günü karşılaşacağımız takım daha farklı gelecek. Her karşılaşma bizim için altın değerinde. Seyircimizin önünde, özellikle son maçtaki gibi bir destekle beraber, kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağımız bir maç olacak.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250