Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Vekiloğlu: Bandırma Kırmızı'dan daha fazla enerjiyi ortaya koymamız lazım

Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynadıkları Sigortam.Net Bakırköy Basket maçı ve 10 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’da Antalya Spor Salonu’nda oynayacakları Bandırma Kırmızı maçı hakkında konuştu.

Vekiloğlu: Bandırma Kırmızı'dan daha fazla enerjiyi ortaya koymamız lazım

Deplasmanda oynadıkları bir maçtan daha galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Antalyaspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Arda Vekiloğlu, “İlk yarıda evimizde oynadığımız ve son saniye basketiyle kaybettiğimiz maçın telafisini yapmış olduk. Bizim için önemli bir galibiyetti. Şimdi önümüzde oynayacağımız daha da önemli bir maç var. Bandırma Kırmızı takımı, son dönemlerde altyapısına önem veren kulüplerden biri. Banvit’in altyapısı bir takım. Burada da çok değerli ve genç oyuncular var. Önümüzdeki yıllarda adlarından söz ettirecek çok sayıda oyuncu bulunuyor” dedi.

“ALDIKLARI SERİ GALİBİYETLERLE LİGDE YÜKSELDİLER”

Banvit Kırmızı takımının yeni neslin yetenekli genç oyunculardan kurulu bir takım olduğunu sözlerine ekleyen Baş antrenör Vekiloğlu, “Çok enerjik, istekli ve mücadeleci bir karaktere sahipler. Bir de bu oyuncuları tamamlayan uzun Amerikalı oyuncuları var. O da takım kimyasına çok uygun ve savaşçı bir oyuncu. Onun gelmesiyle birlikte takım, ivme kazandı. Oynadığı ilk maç, ilk yarıda deplasmanda oynadığımız maçtı. O maçı kazanmıştık ve o zaman da bunun çok önemli bir galibiyet olduğunu belirtmiştim. Bizim maçımızdan sonra Bandırma Kırmızı’nın aldığı seri galibiyetlerle, ligde bugünkü sıralamalarına geldiler” diye konuştu.

“AYNI ENERJİYİ ORTAYA KOYMALIYIZ”

Bandırma Kırmızı’nın her takıma kafa tutan, kaybettiği maçları da az sayı farkıyla kaybeden tehlikeli bir takım olduğunun altını çizen Baş Antrenör Vekiloğlu, “Birçok takımı zor durumlarda bıraktılar. Avantajımız ancak aynı enerjiyi ortaya koyduğumuzda olabilir. Bandırma Kırmızı oynamak için en az onların ortaya koyduğu hatta daha fazla enerjiyi ortaya koymamız lazım. Yoksa istediğin kadar yetenekli ve tecrübeli ol aynı mücadele seviyesini göstermezsen yani aynı enerjiyi ortaya koymazsan böyle bir maçı kazanmak çok zor” dedi.

TARAFTARA DAVET İÇİN KISA FİLMDE OYNUYORLAR

Takım olarak, evlerinde oynadıkları maçla taraftarları davet etmek için çeşitli davet yöntemleri yaptıklarını söyleyen Baş Antrenör Arda Vekiloğlu, “Takımımızdaki oyuncularımızla, taraftarımızı maça davet etmek için kısa filmler çekiyor ve esnafla halka bütünleşiyoruz. Kemal Kapalı Yol’da simit, Özgür ise pazarda mandalina sattı. Robert, meşhur börekçide serpme böreği tattı, Emir de takım arkadaşı Valentin’e kokoreç ısmarladı. Aslında bu kısa filmlerdeki tek amacımız, taraftarımıza ulaşmak ki bunun da etkilerini yavaş yavaş görmeye başladık” ifadelerini kullandı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250