Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-07-2014 KADINLAR EUROLEAGUE

USLU: GRUPTAN BİRİNCİ ÇIKMAK GEREKİYOR

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Kadınlar Euroleague kura çekiminin ardından gruptan birinci olarak çıkmaları gerektiğini söyledi.

USLU: GRUPTAN BİRİNCİ ÇIKMAK GEREKİYOR

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleştirilecek kura çekiminin ardından FB TV'ye sarı-lacivertli takımın yer aldığı grubu değerlendiren Uslu, yeni sezonda şampiyon olmak istediklerini belirterek, "Bu gruptan birinci çıkmamız gerekiyor. Buradan birinci çıkarsak Dörtlü Final bizim için garanti gözüküyor. Değişen statü gereği bu sezon oynanacak Dörtlü Final bence daha heyecanlı ve daha iyi olacak. Dörtlü Final'e gittiğimiz takdirde bu sezon şampiyonluğu elde etmemiz lazım" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 4-5 yıldır Avrupa'da zirveye oynadığını kaydeden Mahmut Uslu, "Önemli olan oralarda olmak. Son 4-5 senedir buralarda yer alıyoruz. İyi takımlar kurmaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki bu sezon yine final oynarsak, kupayı alırız" ifadelerini kullandı.

Kulüp asbaşkanlarından İsfendiyar Zülfikari de "Hedefimiz, iki finalde kaybettiğimiz şampiyonluğu bu sezon almak. Kabiliyetli ve iyi takımız. Finalde kazanıp şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Takım menajeri Didem Akın da tüm takımları iyi tanıdıklarını vurgulayarak, "En büyük favori biziz. Güzel bir sezon olur. İstediğimiz hedefe ulaşırız. Ciddi yatırımlar yaptık. Yeni oyuncular aldık, antrenör değişikliğine gittik. Avrupa şampiyonluğunu elde etmek istiyoruz" şeklinde değerlendirmede bulundu. 

Fenerbahçe'nin maç programı

5 Kasım 2014: Kayseri KASKİ-Fenerbahçe 

12 Kasım 2014: IMOS Brno-Fenerbahçe

19 Kasım 2014: Fenerbahçe-Energa Torun

26 Kasım 2014: Parfumerias Avenida-Fenerbahçe

3 Aralık 2014: Fenerbahçe-Tango Bourges 

10 Aralık 2014: Famila Schio-Fenerbahçe

17 Aralık 2014: Fenerbahçe-Nadezhda




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250