Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Türkoğlu: Türkiye Kupası'nda 850 bin lira ödül dağıtılacak

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 15-19 Şubat'ta Ankara'da düzenlenecek İntegral Forex Türkiye Kupası'nın çok çekişmeli geçeceğini söyledi.

Türkoğlu: Türkiye Kupası'nda 850 bin lira ödül dağıtılacak

Yeşilyurt'taki Polat Renaissance Hotel'de gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında açıklamada bulunan Türkoğlu, "Çeyrek finalden başlayan çok çekişmeli bir Türkiye Kupası izleyeceğiz. Tüm takımlara başarılar diliyorum. İnşallah keyifli ve heyecanlı bir Türkiye Kupası olur." diye konuştu.

Hidayet Türkoğlu, Türkiye Kupası'nda mücadele edecek takımlara başarı dileyerek, "Bizi Avrupa'da temsil eden çok başarılı takımlarımız var. Geçirdikleri yarı sezondaki performanslarıyla burada bulunmayı hak ediyorlar. Hepsine sağlıklı, kazasız ve belasız bir turnuva diliyorum. Değerli kulüplerimiz, Türkiye ve Avrupa'daki yoğun tempoda Türkiye Kupası'na da zaman ayırıyorlar. Bundan dolayı bizim için çok değerli." ifadelerini kullandı.

Ankara'daki basketbolseverlerin salonu dolduracağını kaydeden Türkoğlu, "Bundan önceki her organizasyonu Ankara halkı sahiplenmişti. Bu organizasyonu da sahipleneceğine inanıyorum. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum. Ankara halkı, takımlarımızı yalnız bırakmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Kupası'nda 850 bin lira ödül dağıtılacağına vurgulayarak, "Göreve geldiğimizden beri basketbolu yukarılara çekmek için çalışıyoruz. Bu tip organizasyonlar sponsorsuz olmaz. Buradan kazandıklarımızı kulüplerimize vererek, onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunlar, 4 yıl boyunca böyle devam edecek. Amacımız, basketbolu kalkındırmak ve daha iyi yerlere getirmek." açıklamasını yaptı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Erkekler Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250