Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TÜRKCAN: TÜRK SPORUNA YAZIK ETTİLER

Fenerbahçe Ülker Menajeri Mirsad Türkcan, şampiyonluğu camiaua ve taraftara armağan etti.

TÜRKCAN: TÜRK SPORUNA YAZIK ETTİLER

Türkcan, “İlk başta camiamızı kutlarım. Özellikle seyircimize ve Yönetim kurulumuza teşekkür ederim. Taraftarımız bizi hep destekledi. Bugün Galatasaray’ın gelmesini isterdim. Türk sporuna yazık ettiler. Böyle olmamalıydı. İlk ve son olmasını diliyorum. Maç oynamamak bizim için kötü oldu çünkü bir galibiyet alarak şampiyonluk kutlamak istiyorduk. Önümüzdeki sezon da tüm kupaları müzemize getirmek istiyoruz. Fenerbahçe son 10 senede Türk basketboluna damga vuran bir kulüp” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, “Öncelikle çok sevinçliyiz. Herkesi tebrik ederim. Camiamıza hayırlı olsun. Ezeli rekabeti yaşatıp kupa alalım isterdik. Bayan basketbolda son maçta üzücü olaylar yaşadık ve Sayın Mahmut Uslu’ya el kalktı. Ancak Ülker Arena’da hiç böyle bir şey olmadı. Güvenlik güçlerine güvenmek gerekir. Niye gelinmedi anlamış değiliz. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızı tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Yaşanan olaydan dolayı camiaların zarar görebileceği ve yöneticilerin daha sağduyulu davranmaları gerektiğini de dile getiren İsfendiyar Zülfikari, “Bu olay çok üzücü. Daha önce benzer bir olay işitmedik. Yöneticilerin dikkatli hareket etmesi gerekir. Camialar zarar görebiliyor. Bizim Türk Basketboluna da yansıması güzel olmayacaktır. Hâlbuki iki güzide kulüp oynayıp, biri kazanacaktı. Bugün Galatasaray buraya gelseydi ve yenseydik kupayı alacaktık. Ama bugün niye kupa verilmiyor bilmiyorum” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250