Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tofaş'ın yabancı dil sponsoru British Town oldu

Yaptığı anlaşmalarla hem kulübe hem de sponsorlarına katma değer sağlayan TOFAŞ Spor Kulübü, Bursa'nın lider eğitim kurumlarından olan British Town ile yabancı dil eğitim sponsorluğu konusunda işbirliği yapacak.

Tofaş'ın yabancı dil sponsoru British Town oldu
Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerleyen TOFAŞ, diğer yandan da eğitime verdiği önemle hem personeline hem de altyapı sporcularına yatırım yapaya devam ediyor. Avrupa seviyesinde sporcular ve spor insanları yetişme vizyonu çerçevesinde hedeflerine ilerleyen Kırmızı Beyazlılar, Bursa British Town ile yabancı dil eğitim sponsorluğu anlaşması imzaladı.
 
TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen imza törenine Genel Menajer Tolga Öngören ve Bursa British Town Kurucusu Beren Huzur katıldı. Anlaşma çerçevesinde TOFAŞ Spor Kulübü idarecileri, antrenörleri ve altyapı sporcularına İngilizce dil eğitimi verilerek kişisel gelişimlerine katkı sağlanacak.Genel Menajer Tolga Öngören, yapılan anlaşmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ''Hedeflerimiz doğrultusunda yapmayı planladığımız bu çalışmayı Bursa British Town ailesiyle hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz. Beren Hanıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.   
 
Bursa British Town Kurucusu Beren Huzur da böyle köklü bir camia ile işbirliğine gitmekten dolayı gurur duyduklarını belirtirken, ''Türk basketbolunun önemli kulüplerinden TOFAŞ Spor Kulübü'yle yabancı dil sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığımız için mutluyuz. Her iki kurum için de hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250