Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

04-03-2020 EUROCUP

Tofaş, Morabanc Andorra'yı konuk ediyor

7Days EuroCup’ta çeyrek finali garantileyen TOFAŞ Basketbol Takımı, TOP 16 turu H Grubu 6. haftasında MoraBanc Andorra’yı konuk edecek.

Tofaş, Morabanc Andorra'yı konuk ediyor

4 Mart Çarşamba günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak ve S Spor Plus’tan canlı yayınlanacak.

 

7Days EuroCup TOP16 turu 6. ve son haftasında TOFAŞ, evinde MoraBanc Andorra’yı ağırlayacak. H Grubu’nda 3 galibiyet-2 mağlubiyetle ikinci sırada bulunan, Unicaja Malaga ile deplasmanda oynanan 5. hafta maçı öncesinde son 8’i garantileyen Mavi Yeşilliler, çeyrek finaldeki rakibini beklerken TOP 16 turunu da galibiyetle noktalamak istiyor. Grup ikincisi olarak üst tura yükselecek olan Bursa ekibi, MoraBanc Andorra ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 63-69 kazanmayı başarmıştı. TOFAŞ Basketbol Takımı, çeyrek final turunda ise F Grubu birincisiyle eşleşecek. Bu turdaki ev sahibi avantajı rakipte olacak ve maksimum 3 maç üzerinden oynanacak seride 2 galibiyete ulaşan taraf yarı final biletinin sahibi olacak.

 

4 Mart Çarşamba günü Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak TOFAŞ-MoraBanc Andorra mücadelesi saat 20.00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Polonya’dan Piotr Pastusiak, Litvanya’dan Jurgis Laurinavicius, Letonya’dan Ingus Baumanis hakem üçlüsü yönetecek.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EUROCUP HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250