Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TKB2L'nin parlayan yıldızı Urla Belediye'de...

2014-15 Basketbol sezonunda eski günlerine dönme yolunda olumlu sinyaller veren Urla Belediye Gençlik Spor Kulübü, oyun kurucu pozisyonuna Sümeyya ÖZCAN'dan sonra Aygün AYYILDIZ'ı da transfer etti.

TKB2L'nin parlayan yıldızı Urla Belediye'de...

İÜSBK alt yapısından yetişen, Samsun Basket ve Tekkeköy formalarını terleten TKB2L nin yükselen yıldızı Aygün AYYILDIZ geçen sezon 11,67 sayı-3,3 asist-4,5 ribaund ortalamalarıyla takımının lokomotif oyuncularından biri olmuştu.

Urla Belediye'ye transfer sürecinin uzun bir maraton sonunda gerçekleştiğini söyleyen Aygün “ Hakan hocam bir aydan fazla bir zaman beni sürekli aradı. Başlarda Samsun dan ayrılmak istemesem de Hocamın bana duyduğu güven ve oyun sisteminde alacağım rol zaman içinde fikrimin değişmesine yol açtı. Urla Belediye Gençlik spor kulübü uzun yıllar kadın basketbolunun en bilinen ve sempati duyulan kulüplerinden biri oldu, bende bu kulübün formasını giyecek olmamdan ve Hakan YİĞİT gibi tecrübeli bir antrenör ile çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım” dedi. Basketbol şube başkanı Nazan YILMAZ ise “ Aygün TKB2L nin en yetenekli guard larından biri. Sümeyya ile birlikte ilgin bir numara pozisyonu en iyi olan ekiplerinden biri olduk. Biz bu yıl sıfırdan bir takım kuruyoruz, amacımız çok iyi basketbol oynayan bir takım yaratmak ve kaybederken bile alkışlanan bir takım olmak. Basketbol severler bu yıl maçlardan hiç kopmayan ve vazgeçmeyen bir Urla izleyecekler” dedi. 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250