Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

TikTok, BSL'nin eğlence partneri oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile TikTok arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla TikTok; Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin resmi eğlence partneri oldu.

TikTok, BSL'nin eğlence partneri oldu

Sponsorluk anlaşması kapsamında, basketbolseverler TikTok’ta eğlenceli içerikler üretebilecekler. Platform sayısız filtre, ses ve efektlerle; uygulama içinde özel içerikler üretilmesine imkan sunacak. Basketbolseverler ayrıca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin resmi TikTok hesabından maçların en özel anlarını izleyebilecekler.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, yapılan anlaşmayla ilgili olarak; “Basketbol sevgisini ve kültürünü toplumun her kesimine yaymak için yeni kuşakların iletişim tercihlerini anlamak ve onlarla yeni alanlarda buluşma fırsatı yaratmak gerektiğinin farkındayız. Genç basketbolseverlerin ilgisini arttırmak ve basketboldaki yaratıcılıklarını göstermeye teşvik etmek amacıyla, iletişim çağının bütün pozitif olanaklarını kullanmak istiyoruz. TikTok’un basketbolu geniş kitlelere ulaştırma amacımıza katkı sağlayacağına, basketbolseverler için yeni bir buluşma ve eğlence noktası olacağına inancımız tam. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve TikTok arasındaki sponsorluk anlaşmasının camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TikTok’un sporla olan organik bağına vurgu yapan TikTok Türkiye Operasyon Lideri Erkan Ünlü’yse; “TikTok’u her gün milyonlarca insan ziyaret ediyor. Unutulmayan spor müsabakası anlarını yeniden paylaşan, spor konusundaki yeteneklerini gösteren içerik üreticilerimizin yanı sıra spor alanında üretilen içerikler milyarlarca kez görüntüleniyor. Müthiş bir performans gösterisi olan basketbolun TikTok evreni için apayrı bir yeri var. Türkiye’nin basketboldaki başarıları her zaman göğsümüzü kabarttı. TikTok olarak Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’yle böyle bir iş birliğinde bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz. TikTok’un basketbolseverlerin yeni buluşma noktası haline gelmesiyse en büyük hedefimiz. Bu amaç için var gücümüzle çalışmaya, platformumuz aracılığıyla basketbolu daha geniş kitlelere ulaştırmaya ve sevdirmek için çabalamaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Dünyanın önemli spor organizasyonlarıyla iş birlikleri yapan TikTok, daha önce de NBA ve UEFA Euro 2020'nin eğlence partnerliğini üstlenmişti.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250