Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tevriz Dura: Adanaspor hedeflerini büyüttü

Adanaspor, Genel Menajer Şevket Erden ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Tevriz Dura: Adanaspor hedeflerini büyüttü

Bayan basketbolunun ekol kulüplerinden Botaşspor'un Avrupa’da final oynamasının yanı sıra alınan tüm şampiyonluklarında Genel Menajer olarak büyük pay sahibi olan tecrübeli spor adamı Ceyhan Belediyespor ve Tarsus Belediyespor Kulüplerinin kurularak Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ne çıkmalarında da önemli rol oynamıştı.

KURUMSALLAŞMAYA GİDİLECEK

Kurumsallaşma yolunda Türk basketbolunun efsane isimlerinden Şevket Erden ile anlaştıklarını belirten Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, " Teklifimize sıcak bakarak bizimle birlikte çalışmayı kabul ettiği için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Onun gibi önemli bir basketbol adamı ile aynı kulüpte yer alacak olmanın onurunu yaşıyoruz. Bu dev transfer ile kulüp olma yolunda önemli bir adım attık. Adanaspor hedeflerini büyütmüştür, daha kurumsal düşünerek altyapıda yapılanmaya gitmek zorundadır. Kimsenin bu oluşuma müdahale etmesine izin vermeyiz. Bu yolda anlaşmaya vardığımız Şevket Erden'e her konuda tam destek veriyoruz" dedi.

HERŞEY  GÜÇLÜ ADANASPOR İÇİN

Adana ve Adanaspor’daki basketbolun potansiyelini ve taraftarın yoğun ilgisini çok iyi bildiğini belirten Şevket Erden, "Adanaspor son 12 yıldır Adana’nın erkek basketbolunu kendi imkânlarıyla temsil ediyor. Tevriz Başkanın gelecek adına basketbola ve altyapıya yatırım yapmak istediğini duydum. Bu beni ve bütün basketbol severleri mutlu etti. Bu oluşum içerisinde görev teklif ettiler. Adana denildiğinde benim için tüm akan sular durur. Altyapıya ciddi yatırım yaparak ciddi ve planlı bir yapılanmaya gideceğiz. Takımımızı gençleştirerek, uzun vadeli bir planlama yapacağız. Her şey Adanaspor için " şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250