Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Teksüt Bandırma, Polonya deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 13. haftasında TEKSÜT Bandırma BK, bu akşam Anwil Wloclawek’e konuk olacak.

Teksüt Bandırma, Polonya deplasmanında

TEKSÜT Bandırma BK, FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 13. Hafta karşılaşmasında 28 Ocak Salı günü saat 20.30’da Polonya temsilcisi Anwil Wloclawek’e konuk olacak. Mücadele ajansspor.com internet sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Fernando Calatrava (İspanya), Tanel Suslov (Estonya) ve Blaz Zupancic (Slovenya) hakem üçlüsü yönetecek.

 

Yeşil-Beyazlılar Avrupa’da bugüne kadar çıkmış olduğu 205 karşılaşmada 116 galibiyet, 88 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde dördüncü sezonunu oynayan ve geçtiğimiz aylarda açıklanan istatistiklerde Ligin en başarılı 3. Takımı olan Bandırma ekibi, geçtiğimiz yıl da aynı Kupada Son 16 Turu’nda oynama başarısı göstermişti.

 

TEKSÜT Bandırma BK geçtiğimiz hafta Bandırma’da konuk ettiği Alman temsilcisi Rasra Vechta’yı 82-70 mağlup ederken, Anwil Wloclawek (Polonya) ise deplasmanda konuk olduğu Telenet Giants Antwerp’e 99-87 mağlup olmuştu. TEKSÜT Bandırma BK, deplasmanda konuk olacağı kritik Anwil Wloclawek karşılaşmasından galibiyet ile ayrılmanın planlarını yapıyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250