Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Tekerlekli Sandalye Basketbol'da heyecan start aldı

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi başladı.

Tekerlekli Sandalye Basketbol'da heyecan start aldı
Bağcılar Belediyei ile Yalova Ortepedik Engelliler arasında oynanan müsabakayı 12 sayı farkla 69-57 Bağcılar takımı kazandı. 
Aynı şehrin iki takımını karşı karşıya getiren  Şanlıurfa BŞB ,  Ceylanpınar Belediye müsabasını 6 sayı farkla 63-57 kazanan Büyükşehir ekibi oldu. 
İzmir BŞB ,İskenderun Engelliler müsabakası 77-59, 4. Maçı Ankara ekibi Güçlü Eller ESK ile İstanbul ekibi Pendik Bel.ESK’le  karşı karşıya geldikleri müsabakada en farklı biten bir skor çıktı. Pendik takımı maçı 23-100 aldı. Sıradaki maçta Balıkesir BŞB - ile  Gazişehir G.Antep karşlı karşıya geldilkleri maçı 10 sayı farkla 56-66 skorla Gaziantep kazanmayı bildi. 
Ordu BŞB ile TSK Reh.Merkezi’nin çok çekişmeli geçen Karşı karşıya geldikleri müsabakada skor  49-51 2 sayı farkla Ankara ekibi oldu.
Fikstür çekimine göre ilk haftada oynanması gereken derbi müsabakasında   BJK HDI Sigorta ile  Galatasaray maçı oynandı. Son dakikaları çekişmeye sahne olan maçta, hücumdan eli boş dönen Galatasaray’ın karşısında Beşikte her hücumu daha iyi değerlendirmeyi bildi ve maçı 81- 66’lık skorla kazanmayı başardı. 
Tek devreli lig usulü oynanacak müsabakalara yarın da devam edilecek.
(Haber: SEZAYİ ERDÜL)



Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250