Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ŞÜKRÜ ERGÜN: FEDERASYON ÇİFTE STANDART UYGULUYOR

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, TBF'nin çifte standart uyguladığını söyledi.

ŞÜKRÜ ERGÜN: FEDERASYON ÇİFTE STANDART UYGULUYOR

Şükrü Ergün'ün sarı kırmızılıların resmi sitesindeki açıklaması şöyle:
 

Şükrü Ergün, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun kararları ile ilgili olarak, “Kararları, herkesin değerlendirdiği gibi değerlendiriyorum. Buradan Federasyona sormak istiyorum. Söz konusu Galatasaray olduğu zaman hemen karar ve ceza veren Federasyon, Ülker Arena’da yaşanan bu rezaletten sonra, aradan bir hafta sonu geçmesine rağmen herhangi bir karar vermemesini nasıl açıklıyor. Bunu çok merak ediyorum. Acaba maçın sonucuna göre mi karar verecekler! Maç saatini bekliyorlar, ne olacak ne bitecek, ona göre mi karar verecekler! Acaba şampiyonu saha dışında belirleme gibi bir çabaları mı var! Bunu merak ediyorum. Sadece bunlar değil. Kendi cezamızla ilgili yapmış olduğumuz bir başvuru var ona da bir cevap alamadık. Federasyonun şu anda tamamen sessizliğe bürünmüş olmalarına cidden bir anlam veremiyorum” dedi.

Federasyonun sadece sessiz kalmadığını ve birçok konuda çifte standart uyguladığını ifade eden Ergün, “Seyirci konusunda mesela… Seyircimizi kadın ve çocuk olarak 5 bin kişi ile sınırlamış durumda. Neden? Daha önce böyle bir uygulama yoktu. Daha önce erkeklerin alınmadığı karşılaşmalarda kadın ve çocuklarla tam kapasite seyirciye müsade eden Federasyon niye 5 bin kişi ile sınırlıyor. Üstelik otoparkımızı da kapattılar. Oraya tek ulaşım yolu arabayla, toplu ulaşımla gidilemiyor. Yani amaçları bizim tamamen seyircisiz oynamamız ve bu maçı kaybetmemizse bu açık açık söylesinler, gizli saklı birşey yapmaya gerek yok. Biz de ona göre davranalım. Galatasaray bunların farkında… Bütün bunların hesabı sorulacak kimsenin şüphesi olmasın. Buradan Federasyona sesleniyorum, sizin vermekten intina ettiğiniz kararlar sonucunda Galatasaray bazı kararlar verecek ve bunun sonucuna siz de katlanmak zorunda kalacaksınız” şeklinde konuştu.

Takımın bugünkü karşılaşmada galip geleceğine inandıklarını belirten Şükrü Ergün, “Oyuncularımız, limitli sayıdaki kadın ve çocuklu taraftarlarımızın desteği ile eze eze yenecekler ve alacaklar maçı. Ondan sonra son maça bakacağız. Buradan tekrar Federasyonu aklım selim davranmaya, ve aklı selim kararlar vermeye davet ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250