Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-03-2021 GENEL

Soğuk Hava Deposu Nedir?

Genellikle gıda ve kimya sanayi sektöründe sıklıkla kullanılan soğuk hava deposu, içerisinde belirli olan sıcaklık oranının yapay olarak üretiminin yapıldığı ortamlardır.

Soğuk Hava Deposu Nedir?

Genellikle gıda ve kimya sanayi sektöründe sıklıkla kullanılan soğuk hava deposu, içerisinde belirli olan sıcaklık oranının yapay olarak üretiminin yapıldığı ortamlardır. Bu ortamlar da muhafaza edilen ürünler soğuk hava deposu sayesinde dış etkenlerden korunmak için tasarlanmışlar. Ayrıca gıda sektöründe geniş bir kullanıma sahip olan bu sistemler, ürünlerin kullanım için ömürlerinin de uzatılmasına yardımcı olur.

Soğuk Hava Deposu Kullanım Alanları

Soğuk hava deposu sayesinde gıdalar anlık ya da uzun ömürlü olarak muhafaza edilmesi için en ideal seçimler arasında yer alır. Sebze ve meyve gibi çabuk bozulmaya eğilimli olan ürünler, soğuk hava depoları sayesinde koruma altına alınır. Bozulabilir gıda ve ürünler için en iyi saklama koşullarını sunan soğuk hava depoları, hem kişisel hem de ticaret alanında geniş bir kullanıma sahiptirler.

Öyle ki et entegre tesisleri, sebze ve meyve depoları, muz olgunlaştırma sistemleri, patates ve soğan depolama sistemleri, tavuk ve tavuk ürünlerinin muhafaza edilmesi, süt ve süt ürünlerinin saklanması için soğuk hava depoları sıklıkla tercih edilir. Soğuk hava depoları ile ilgili genel bilgilere http://www.termotes.com/soguk-hava-deposu/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250