Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Selçuklu Belediye Başkanı Altay: Bu takıma tüm Konya'nın sahip çıkması gerekiyor

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, basketbol takımının 1.Lig'e alınması ve yeni sezon çalışmaları hakkında konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Altay: Bu takıma tüm Konya'nın sahip çıkması gerekiyor
Başkan Altay’ın açıklamaları şu şekilde: "Selçuklu Belediyesi olarak spora çok ciddi yatırım yapıyoruz. Birçok branşta üst liglerdeyiz. Bu sezon aslında 2.Lig'de mücadele etmeyi planlıyorduk. Ancak Best Balıkesir'in çekilmesiyle birlikte Selçuklu Belediyespor, yapılan değerlendirmede 1.Lig'e davet edildi. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Federasyon Başkanımız Hidayet Türkoğlu olmak üzere bize güvenen herkese teşekkür ediyoruz. Bu Konya için çok önemli bir durum.Özellikle futbolda yaşanan büyük başarılardan sonra Konya'nın adı sporda öne çıktı. Basketbolda ciddi bir eksiklik bulunuyordu. Selçuklu Belediyesi olarak büyük bir sorumluluğun altına girdik. Tüm şehirden destek bekliyoruz. Bu işi sadece belediyenin götürmesi çok zor. Çünkü spor parayla dönüyor. Onun için bu takıma tüm Konya'nın takımı sahip çıkması gerekiyor. Önemli olan başarıyı sürdürebilmek ve kalıcı olmak. Federasyon bizim tesislerimize, sporcu sayılarına ve sporcuya olan bakışımıza güvenerek bizi 1.Lig'e davet etti. Şehrimiz adına hayırlı olsun. Bu salon yine büyük maçlara ev sahipliği yapacak. Süremiz çok daraldı. Umuyorum iyi bir takım kurulur. umarım sponsorların da desteğiyle Konya'da kalıcı bir basketbol takımı olur. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz inşallah. Konya destek olursa bu işin altından kalkarız. Ama sadece bizim sırtımıza kalırsa zor tabii".
 
Başkan Altay, öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olmak olduğunu, bu yıl ligde kalınması durumunda sonraki senelerde hedefin yükseltilebileceğini söyledi. İsim sponsoru almayı planladıklarını kaydeden Altay, en yakın zamanda teknik kadro ve transferlere başlayacaklarını söyledi.

Fatih Şeker / Konya



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250