Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Sarıca: Doğru hamleler yaparak galibiyete uzanabiliriz

Eurobasket 2017'de bugün Sırbistan ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızda coach Ufuk Sarıca karşılaşma öncesi açıklamada bulundu.

Sarıca: Doğru hamleler yaparak galibiyete uzanabiliriz

Ufuk Sarıca: “Takımımızın durumu gerçekten iyi. Sahadaki mücadelemize ‘savaşmak’ diyoruz ama basketbolda zaten artık her maçta rakip kim olursa olsun büyük bir mücadele göstermek şart. Göstermediğiniz takdirde herkese yenilebilirsiniz. Şampiyonada geride kalan iki maçlık performansımıza bakacak olursak, bir galibiyet değil iki galibiyet ile bu süreci geçmiş olmamız gerektiğini söyleyebilirim. Maalesef ilk maçımızda bir takım hatalar yaptık ve tek galibiyet ile yolumuza devam ediyoruz.” 

“Sırbistan maçı gruptaki yerimiz adına çok büyük önem taşıyor. Eğer kazanabilirsek ki tek amacımız kazanmak olacak, tüm turnuvanın şeklini değiştirebileceğimizi düşünüyorum. Sırbistan çok iyi bir takım;  güçlü yanları var, tecrübeli oyuncuları var ama yenilmeyecek bir rakip değil. Biz şu anki ritmimizde, sahada doğru hamleleri yaparsak galibiyete uzanabiliriz. Şu anda tek düşüncemiz dolu tribünler önünde Sırbistan’ı mağlup etmek.”

“Açıkçası benim için Rusya’nın Sırbistan galibiyeti beklenmeyen bir sonuç değildi. Rusya, aynı Sırbistan gibi son derece ciddiye alınması gereken bir takım. Onların arasındaki bir mücadele zaten başa baş geçerdi. Belki yarın oynasalar üç sayıyla Sırbistan kazanabilir. Burada bir şampiyona oynanıyor; diğer gruplarda da böyle çoğu kişiyi şaşırtan sonuçlar çıkabiliyor. Hiçbir takımı küçümsememek gerekiyor. Her rakibe dikkat etmek lazım... Saygı göstermek ve kendi doğrularınızı sahaya koymak zorundasınız. Biz de Sırbistan’a karşı bu tutumu sergileyeceğiz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250