Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Potanın Perileri Fransa'ya gitti

2019 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Takımımız, günü tek antrenmanla tamamladı.

Potanın Perileri Fransa'ya gitti

Millilerimiz Sinan Erdem Spor Salonu’nda başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde akşam saatlerinde hücum ve savunma düzenleri üzerine bir çalışma gerçekleştirdi.

Ay-yıldızlılarımızın hazırlık sürecini değerlendiren A Milli Kadın Takım Menajeri Yasemin Horasan “Çok özverili ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çok yol kat ettik. Artık az bir zaman kaldı ve şimdi Fransa’da ciddi rakiplerle zorlu hazırlık maçları yapacağız. Birkaç sakatlık problemimiz var ancak şu anda her şey yolunda.” ifadelerini kullandı.

Millilerimizin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu çalışmaların çok iyi gittiğine değinirken “Genç bir ekip olduğumuz için bolca hazırlık maçı yaptık ve şu ana kadarki çalışmalarımızdan çok memnunuz. Hala önümüzde 15 günlük bir süreç var. Oyuncularıma çok güveniyorum. Güzel bir turnuva geçireceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyonası’nda zorlu bir grupta mücadele edecek olsak da şansımızın yüksek olduğunu belirten A Millilerimizin kaptanı Işıl Alben “Oynadığımız hazırlık maçlarında takımımız çok yüksek bir performans gösterdi. İtalya, Slovenya ve Macaristan zorlu rakipler ancak biz üçte üç yaparak lider olmak istiyoruz ve çapraz eşleşmenin ardından da Olimpiyat Elemeleri’ne gidebilecek sonucu hedefliyoruz.” dedi.

Milli Takımımızın tecrübeli isimlerinden Tuğçe Canıtez de hazırlık sürecinin çok verimli geçtiğine değindi ve “İspanya ile Letonya’da 2 hazırlık turnuvası geçirdik. Eksiklerimiz olmasına rağmen bizim için çok güzel bir süreçti. Önümüzde Fransa’daki turnuva var. Bu kısa dönemde çok iyi hazırlandığımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

A Milli Kadın Takımımız 12 Haziran Çarşamba günü Sırbistan, Rusya ve ev sahibi Fransa ile karşılaşacağı hazırlık turnuvası için Rennes kentine gitti.


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250