Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Pelin Bilgiç'ten Adana Botaş'a duygusal veda mesajı

9 sene formasını giydiği Adana BOTAŞ'tan ayrılarak, son şampiyon Fenerbahçe’ye imza atan genç yıldız Pelin Bilgiç, duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Pelin Bilgiç'ten Adana Botaş'a duygusal veda mesajı

Sarı-lacivertliler ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan 1994 doğumlu milli oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kaptanlığa kadar yükseldiği Adana BOTAŞ camiasına teşekkür etti.
2007 yılında Adana BOTAŞ ile basketbol kariyerine başlayan başarılı oyun kurucu, geçirdiği 9 sezonda çok güzel günler geçirdiğinden bahsederken, üzerinde emeği olan herkese teşekkür etti. Basketbol kariyerinin ilk basamaklarını Adana BOTAŞ ile attığından bahseden Pelin Bilgiç, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Sene 2007. Üzerimde beyaz tişörtüm, altımda lacivert şortum, ayağımda basketbol ayakkabılarım vardı. Annemle beraber Botaşspor Kulübü Yumurtalık tesislerinin yolunu tuttuk. İçimde yeni bir şeyler öğrenme heyecanı, salonun kapısından içeri girdik. İlk defa ailemden ayrı kampa giriyordum. Salonda benim gibi bir sürü çalışmaya aç sporcu, gözlerinde çalışma ve başarı hırsı olan koçlar vardı. Başlarda alışamayacağımı düşünsem de, o salondaki sporcuların çoğu bana kardeşten öte, koçlar ise abi, hatta çoğu zaman baba oldu. Bu bağ ile birçok başarı elde ettik. Çoğu zaman altyapı idmanlarımızdan önce A Takım çalışırdı. Ben de onları izler, bir gün onlar gibi olmanın hayalini kurardım. 
9 yıl bu kulübün formasını taşıdım ve son 2 yıl kaptanlığını yaptım. Bu hayal sürecinde büyümeye devam ettik. Bazılarımız aramızdan erken ayrıldı, bazılarımız hayallerini bıraktı, bazılarımızın ise zamanı geldi... Ve şimdi sene 2016,  bu kulübün bana vermiş olduğu aile duygusunu kalbimin en güzel köşesinde saklayacağım. Çocukluğumun ve gençliğimin başlarında olan bu dönemde bana her anlamda destek olan yöneticilerime, bana inanan, güvenen ve sayısız şey öğreten koçlarıma, beni her zaman destekleyen Botaşspor taraftarına çok teşekkür ederek, yeni bir hikayenin parçası olmak üzere gidiyorum. Her şey için teşekkürler Botaşspor”.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250