Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Özkan Kılıç: Kendi çocuklarımıza güveniyoruz

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, “Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi´nde bu yıl, ağırlığını kendi bünyemizden yetişen genç oyuncularımızın oluşturduğu bir kadroyla mücadele edeceğiz. Yine baş antrenörümüz Ahmet Gürgen de kendi çocuğumuz” dedi.

Özkan Kılıç: Kendi çocuklarımıza güveniyoruz

25 yıl sonra cesaretli ve riskli bir yapılanmaya gittiklerine dikkati çeken Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, Bandırma basının duayen gazetecisi Önder Balıkçı’ya şu değerlendirmede bulundu; “Artık yalnız bizim değil, birçok kulübün, yabancı oyuncu transferlerine milyon dolarlar harcama lüksü yok. Kendi bünyemizden yetiştirdiğimiz oyuncularla mücadele etmek en doğrusu. Bu işin ekonominin kurallarından farkı yok. Üretirsen, kazanırsın. Zaman zaman kötü sonuçlar alsak bile Bandırmalıların ve camiamızın arkamızda olacağına inanıyoruz. Ancak zamanın bizi haklı çıkaracağını ve gelecekte herkesin takımımıza gıpta ile bakıp örnek kulüp olarak göstereceğini düşünüyoruz. Kendi çocuklarımıza güveniyoruz.”

Bu yılki kadrolarında, kendi alt yapılarından yetişen 10 oyuncunun yanı sıra 5 de genç yabancı oyuncunun yer alacağını açıklayan Kılıç, “Bu yıl, mücadeleye ve yüksek tempoya dayanan bir oyun anlayışı içinde olacağız” diye konuştu




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250