Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Nikolai Semashko Kupası ve Sam Dunk İstanbul’a geldi

Bu yıl Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan dünyanın en önemli basketbol turnuvalarından FIBA EuroBasket 2017 hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Nikolai Semashko Kupası ve Sam Dunk İstanbul’a geldi

Final maçları 09-17 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da oynanacak FIBA, EuroBasket 2017’nin galibine verilecek olan Nikolai Semashko Kupası ‘Trophy Tour’ kapsamında 24 katılımcı ülkede gerçekleştirdiği yolculuğuna devam ediyor. Kupanın Nisan’ın ilk haftasında başlayan uzun yolculuğunun 29 Mayıs-04 Haziran tarihleri arasındaki durağı ise İstanbul olacak.

Yenilenen tasarımıyla basketbol severlerin beğenisine sunulan Nikolai Semashko Kupası, ismini eski FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Başkan Yardımcısı Nikolai Semashko’dan alıyor. Önceki kupanın özgün dizaynı korunarak düzenlenen yeni versiyonda FIBA’nın Afrika, Amerika ve Asya’da düzenlenen diğer turnuvalarını temsil eden izler tasarımda dikkat çeken öğeler olarak ön plana çıkıyor.

Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası EuroBasket 2017’nin resmi maskotu Sam Dunk, turnuva boyunca parkeye renk katarak salonu coşturacak. Basketbolu seven ve harika bir basketbolcu ve süper bir yıldız olmanın hayallerini kuran Sam, küçük fiziğine rağmen roket ayakkabılarıyla basketbol devleriyle eşit şartlarda mücadele azmini taşıyor.

FIBA, EuroBasket 2017’nin Kupası Nikolai Semashko ve Resmi Maskotu Sam Dunk Ajandası

Akasya Center – Acıbadem / 29-30 Mayıs

Zorlu Center – Zincirlikuyu / 02 Haziran

Marmara Forum – Zeytinburnu / 03-04 HaziranHayal gücü sınır tanımayan ve kazanma azmi ile yürekleri fetheden Sam Dunk tüm çocuklar ve basketbol severler ile tanışmak için sabırsızlanıyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEKLER AVRUPA ŞAMPİYONASI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250