Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-06-2018 MİLLİ TAKIMLAR

Milli Takımlara vitamin ve mineral sponsoru

Voonka'nın, Türkiye Basketbol Milli Takımları’nın resmi vitamin ve mineral sponsoru olduğu basın toplantısı, İstanbul’da düzenlendi.

Milli Takımlara vitamin ve mineral sponsoru

Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli - Hezarfen Salonu’ndaki basın toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Voonka Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Keçelioğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Doğadan aldığı ilhamla tüketicileri için sağlıklı çözümler sunmayı hedefleyen Voonka, doğanın bize sunduklarını gelecek kuşaklara taşıyor ve bu ilhamla yarattığı besin takviyeleri ile şimdi Türk basketbolunun gelişmesine destek veriyor.

Voonka’nın 11 Haziran 2018’de gerçekleştirilen Türkiye Basketbol Milli Takımları’nın resmi vitamin ve mineral sponsoru olduğu basın toplantısında TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu şunları söyledi: “Toplumumuzda basketbolun en sevilen sporların başında gelmesi, ailelerin hem tribünde hem de ekranları başında verdikleri destek, bizi daha iyi işler yapmak için cesaretlendiriyor. %100 yerli sermeye ile kurulan ve kendisine uluslararası hedefler koyan besin destek markası Voonka’nın, Basketbol Milli Takımlarımızın tedarik sponsoru olduğunu açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz. Voonka ile yaptığımız 3 yıllık anlaşmanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Voonka Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Keçelioğlu da Türkiye Basketbol Milli Takımları’nın resmi vitamin ve mineral sponsoru olmaları ile ilgili şu açıklamayı yaptı:  “Böyle bir organizasyonun içinde Voonka olarak yer almak ve federasyonumuzun Türkiye’nin basketbol geleceğini tasarlamasına destek olmak bize büyük mutluluk ve gurur vermektedir. Türkiye Basketbol Federasyonu ile artarak devam edeceğine inandığımız bu iş birliğinden gurur duyduğumuzu ifade ederken, tüm kategorilerde hem kadın, hem erkek basketbol milli takımlarımıza başarılar diliyorum.”




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250