Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-02-2016 GENEL

Milli Takım eski antrenörü, hakemin suratına şişe fırlattı

Ordu'da, yıldız kızlar basketbol maçında antrenör, kızdığı hakemin suratına içi su dolu pet şişe fırlattı.

Milli Takım eski antrenörü, hakemin suratına şişe fırlattı

Ünye ilçe salonunda Ordu Egas Açı Lisesi ile Ünye Basketbol takımları arasında oynanan final müsabakasında başhakem Barış Kaplan, aynı zamanda geçmiş yıllarda Yıldız Kız Milli takımında asistan koç olarak görev yapan Şenol Yerlikaya Ünye Basketbol Antrenörü Şenol Yerlikaya'ya üst üste 2 teknik faul verdi. Bu karara kızan antrenör Yerlikaya, bir süre hakemle tartıştı.

Daha sonra masa hakemlerinin kullandığı bayrağı (koni) eline alan Yerlikaya, bunu kırarak yere attı. Ardından yedek kulübesinde bulunan su kolisini hakeme atan Yerlikaya, bir süre sonra da elinde kalan içi su dolu pet şişeyi hakemin suratına fırlattı.

Yerlikaya'nın fırlattığı pet şişenin suratına isabet etmesiyle sendeleyen hakem, diğer antrenörlerin yardımıyla ayakta kalabildi. Olayın ardından hakem Barış Kaplan tedavi olmak üzere soyunma odasına götürülürken, maça başka bir hakemle devam edildi.

TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş "Antrenör Şenol Yerlikaya’nın disiplin kuruluna sevk edilmesi ve antrenörlük lisansının da iptali için girişimlere başlanmıştır. Ayrıca, halen sürdürmekte olduğu Ünye 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenörlük görevinden de alınmıştır" açıklamasını yaptı.

 




HABERE YORUM YAZIN

Antrenör-Basketbol sevdalısı 27-02-2016 15:38

Kesinlikle bu olayı tasvip etmemekle birlikte gözden kaçmaması gereken bir gerçeğede vurgu yapmak istiyorum.Hakemleri,il temsilcilerini yeteri kadar denetleyebiliyormusunuz?şikayet ve hata bildirimi yapıldığında ört bas etmekten ziyade problemli kangren olmuş bölgeyi ameliyat edebiliyormusunuz?Sizce antrenör bu hale neden ve nasıl gelir? Bu soruların cevabı araştırıldığında emin olun herşey olmasa bile büyük oranda çözüm sağlanacaktır.

Ahmet İshak Gülen 26-02-2016 16:29

Milli takım seviyesine yükselmiş bir Antrenör önce hakem masasını dağıtıyor ardından hakemin yüzüne su şişesini fırlatıyor, aklıma 2 farklı soru geliyor 1. Federasyon bu Antrenöre bir daha Milli takımlarda görev verecek mi? 2. Milli takım seviyesine yükselmiş bir Antrenörü nasıl bu duruma kadar getirdi bu hakemler ?

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250