Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Mersin Üniversitesi'nden transfer

Mersin Üniversitesi, Fenerbahçe altyapısında yetişen, geçen yıl İstanbul DSİ Spor genç takımında oynayan Deniz Çatalbaş ile anlaştı.

Mersin Üniversitesi'nden transfer

MEÜSK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ünal transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu: “Geçen yıldan antrenörümüzün takibinde olan Deniz,  yetenekli ve başarılı olabilecek bir sporcu. Mersin Üniversitesi Spor Kulübü olarak biz de  Deniz'in geleceğine ışık tutarak hem eğitimine, hem de basketbol kariyerine katkıda bulunmak istiyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezon da genç, mücadeleci, gelişime açık olan sporculardan oluşan seyir zevki yüksek  bir takım yaratacağız.”

Deniz Çatalbaş ise “Geçmiş sezonlarda takip ettiğim, genç oyunculara şans veren Mersin Üniversitesi Spor Kulübü'nde oynayacağım için kendimi şanslı hissediyor ve bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğime inanıyorum. Buraya hem eğitim hayatımın, hem de basketbol kariyerimin bir arada yürüyebileceğine ve kendimi geliştirebileceğime inandığım için geldim. Bu şansı bana veren MEÜSK yönetimine ve idari ekibine teşekkür ederim” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250