Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Mersin Üniversitesi'nden genç transferi

Mersin Üniversitesi 2000 yılı doğumlu Yasemin Yiğit'i transfer etti.

Mersin Üniversitesi'nden genç transferi

Geçtiğimiz sezon Dostluk Spor Kulübü’nde oynayan 2000 doğumlu 1.76 boyundaki Yasemin Yiğit ile anlaşan Mersin Üniversitesi Spor Kulübü adına Yrd. Doç. Dr. Tuncay T. Turaboğlu bir açıklama yaptı:

“Mersin Üniversitesi Spor Kulübü olarak gelecek yıllara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Yasemin hem alt yapımızda oynayacak hem de A takımımızda süre alabilecek yetenekli bir sporcudur. Yeni sezon için hem altyapıda hem de A Takımda başarılı olabilecek bir ekip yaratmaya çalışıyoruz. Bu sayede önümüzdeki yıllarda kendi yetiştirdiğimiz sporcularla 1.Lig’de oynayacak bir yapıya gelmek istiyoruz. Şu anda Mersin’de önemli bir altyapı oluşturmuş durumdayız. Bu aşamada birkaç takviye daha yaparak hem Mersinli gençlere hizmet veren ve onların geleceklerine ışık tutan bir yapıya geleceğiz hem de A Takıma sporcu yetiştiren başarılı bir altyapıya sahip olacağız.

 

“Kurumsal bir yapı olan MEÜSK antrenör kalitesi, çalışma şartları ve tesis imkanları ile genç sporcuların çalışmak istediği bir yapı olmuştur. Mersin Üniversitesi Spor Kulübü, bu bağlamda şansını denemek isteyen ve kendine yatırım yapan sporculara kapılarını açmış durumdadır. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcularla mücadele etmeyi amaçlayan MEÜSK bu anlamda adından övgüyle bahsettiren kurumsal bir yapı haline gelecektir.”

Yeni sezonda Mersin Üniversitesi forması giyecek olan 14 yaşındaki Yasemin Yiğit ise, “Mersin Üniversitesi Spor Kulübü gibi aile ortamı olan önemli bir kurumda olmaktan çok mutluyum. Hayallerime ulaşmak, iyi oyuncu olabilmek için çok çalışacağım. Bana güvenen MEÜSK yönetimine ve antrenör abilerime çok teşekkür ederim” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250