Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-03-2016 THY EUROLEAGUE

Mahmuti: Bu maçı biz kaybettik, onlar kazanmadı

THY Euroleague Top16'da Panathinaikos'a kaybeden Darüşşafaka Doğuş'ta coach Oktay Mahmuti "Bu maçı biz kaybettik, onlar kazanmadı" dedi.

Mahmuti: Bu maçı biz kaybettik, onlar kazanmadı

Mahmuti'nin maç sonu açıklaması şöyle: “Panathinaikos’u tebrik ediyorum. Maalesef bu maçı biz kaybettik, onlar kazanmadı. Bu sezon birçok kez olduğu gibi yine bir maçı son dakikada da değil, son saniyelerde kaybettik. İstanbul’daki Cedevita ve Anadolu Efes, deplasmandaki Panathinaikos maçları buna örnek. Maçları böyle kaybedince de üzülüyorsunuz. Bizim iddiamız olmasa da rakibimiz için final niteliğinde bir maçtı. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Ama sonuç ortada. En kötü oynadığımız bölüm ikinci çeyrek oldu. Bu çeyrekte sekiz top kaybı yaptık ve hepsi de potamızda sayıyla sonuçlandı. Üçüncü çeyrekte maç dengedeydi. Sonra baskıyla lehimize çevirdiğimiz maçı kendi elimizle onlara verdik. Her topun çok önem taşıyor. Ne zamanki bunu unutuyoruz rakipler de bizi cezalandırıyor.”

Semih Erden ise “Grupta bir iddiamız kalmadı fakat her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maça da aynı motivasyonla çıktık. İlk periyotta iyi oynadık. Ama özellikle üçüncü periyotta kötü oynadığımız bir bölüm oldu. Skoru dengeleyip öne geçtiler. Maçın sonunda da basit hatalar yaptık ve bu da mağlubiyeti getirdi” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250