Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da Gençoğlu dönemi

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un yeni antrenörü Engin Gençoğlu, yardımcı antrenör ise Sinan Çambel oldu.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da Gençoğlu dönemi

Gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Fethiye Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, "Antrenörünümüzün geçen haftaki ayrılığından sonra bu hafta itibariyle ligin son haftasına girmeden önce bir baş antrenör ve yardımcı antrenör arayışına girdik. Bu süreçte bir değerlendirme yaptık. Fethiye Belediyesor Kulübümüze başarıyı getirecek, bizi bu kadroyla daha üst sıralara taşıyacak isimlerle anlaştığımıza inanıyorum. Bugün itibariyle baş antrenörümüz Engin Hocam, yardımcı antrenörümüz de Sinan Hocam'dır. Kendilerini yönetim kurulumuz ve Basketbol şubemiz olarak aldığımız kararla bugün itibariyle çalışmalarına start vermiş oluyoruz. Yeni yılın ilk gününe denk geldi. İnşallah 2019'da hem takımımızda hem Belediyesporumuzda istediğimiz yerde ligi bitirmeyi arzuluyoruz. Bütün Fethiye'nin ve taraftarlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi.

Fethiye Belediyespor Basketbol takımının yeni antrenörü olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Gençoğlu şunları söyledi: "Fethiye Belediyespor Basketbol takımıyla anlaşmaktan mutluluk ve onur duyuyorum. Bizim için önemli olan şey hedefinin olması ve organizasyonunun çok iyi olmasıdır. Bizim tek hedefimiz şampiyon olup Türkiye Basketbol ligine çıkmaktır. Yönetim kuruluna bizi bu göreve layık gördüğü için ayrıca teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'nın, Belediyemizin desteği, sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'nin desteği ve en önemlisi de Fethiye halkının desteği ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Var gücümüzle bunun için çalışacağımızın da sözünü buradan veriyorum.

Açıklamasının devamında yılın son günü yapılan anlaşmaya dikkat çeken Engin Gençoğlu, "Bizim için yeni yıl şampiyon olduğumuz gün başlayacak. O yüzden biz şimdi kutlama yapmıyoruz. İnşallah Mayıs ayında hep birlikte kutlama yapacağız" dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250