Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-01-2022 GENEL

Kukamet

Çekme, itme ya da sıkıştırma gibi bu işlerle bağlantılı olan sanayi ürünlerinin üretilmesi, için her sanayi tarafından Tercih edilen kukamet, özel bir kilit sistemine sahiptir.

Kukamet

Çekme, itme ya da sıkıştırma gibi bu işlerle bağlantılı olan sanayi ürünlerinin üretilmesi, için her sanayi tarafından Tercih edilen kukamet, özel bir kilit sistemine sahiptir. Ani bir titreşim ya da darbe gibi sorunların önüne geçmek amacıyla bu kilit sistemi vardır. Bu sanayi ürünleri, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Talaş üretimi için, sabitleme görevi ile kukamet tercih edilebilir. Sıkma yönünden kullanıldığı için, profil sıkma, kapak sıkma gibi işlerde de kullanılır. Montaj aparatları kullanımı için tercih edilir. Kısacası seri üretim olan tun sanayi ürünlerinde kullanılır.

Kukamet Özellikleri Nelerdir? 

Kukamet özellikleri çok fazladır. Bundan dolayı da kullanım alanı geniştir. Ürünlerde paslanmaz çelik kullanılır. Bu da çizilme ya da aşınmaya karşı etkilidir. Yağlanan bağlantı elemanları daha kolay kullanılır ve artı olarak, daha uzun ömürlü olur. Ürünlerde ısıl işlem uygulandığı için, daha serttir. Böylelikle aşınma durumu en az seviyeye iner ve önlenir. https://www.sanayiden.com/kukamet  adresinden kukamet özellikleri ve detayları hakkında ve siz de  daha fazla bilgi alabilirsiniz. 

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250