Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kübra Erat yuvaya geri döndü

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Osmaniye Gençlik Spor’a kiralık olarak verilen guard Kübra Erat’ı yeniden kadrosuna dahil etti.

Kübra Erat yuvaya geri döndü

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, oyun kurucu pozisyonunda oynayan Kübra Erat’ın Ceyhan altyapısından yetişen bir oyuncu olduğunu belirtti. Yücel, “Dokuz yıl önce Ceyhan’da küçük takım seviyesinden başlayarak bu seviyeye kadar yükseldi. Geçtiğimiz sezon Osmaniye Gençlik Spor’un TKBL’den Süper Lig’e yükselmesinde çok büyük emeği var. Adana ASKİ Spor takımı Ceyhan’ın devamı niteliğinde. Altyapı konusunda Ceyhan adeta bir ekol olmuştu. Umarım Adana ASKİ’de de aynı başarıları gerçekleştirebiliriz. Yetişen oyuncuları izleyince gurur duyuyorum. Ceyhan’dan Adana ASKİ Spor’a kadar oyuncu yetiştirme hususunda emeği geçen tüm antrenörlere teşekkür ederim” dedi.

1995 doğumlu guard Kübra Erat geçtiğimiz sezon Osmaniye Gençlik Spor forması ile 29 dakika ortalama süre alarak, 9,5 sayı ve 4,3 asist kaydetti.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Kadınlar Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250