Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

18-06-2019 GENEL

Kiev Uçak Bileti

Doğu Avrupa’nın en eski şehirlerinden biri olarak anılmakta olan Kiev, 5. Yüzyıla kadar uzanan tarihi geçmişi ve 9. Yüzyılda ilk defa Doğu Slavları arasında başkent olarak anılmaya başlanmış şehirlerden birisi.

Kiev Uçak Bileti

Nüfus olarak 2,8 milyon kişinin yaşadığı bu şehre gitmek isteyenler için önerimiz Tripoki adlı uçuş arama motorunu kullanarak kendileri için de en iyi ve ucuz olacağı uçuşu bulamaları olacaktır. Bu açıdan tek yapmaları gereken Kiev uçak bileti olarak aratmaları olacaktır. Peki bu Kiev’de neler yapılabilir? Türkiye gibi kış ayları da burada 0 derece civarında geziyor. Tüm yıl boyunca karasal iklimin etkisinde kalan bu şehir nisan ayından sonra hissedilir sıcaklık artışı yaşamakta. Aslında Türkiye’de iç Anadolu bölgesine benzetebiliriz. Güneş fazla olduğu için genellikle sıcak geçiyor. Bu bağlamda bavullarınızı yazın gidiyor iseniz tişörtler ve şortlar ile kışın gidiyor iseniz kazaklar ve kalın pantolonlar ile doldurmanızı öneririz.

Ucuza Kiev Uçak Bileti

Ukrayna’nın eski festivallerinden biri olan ve Kiev’e sadece birkaç saat uzaklıkta bulunan Poltava’da düzenlenen Sorochinsky Yarmarok ağustos ayında düzenleniyor. Bu yüzden sırf bu festivale gitmek isteyenlere önerimiz ince kıyafetler ile gitmeleri olacaktır. Zira almış olduğunuz Kiev uçak bileti sayesinde bindiğiniz uçaktan indiğiniz anda sıcaklık yüzünüze vuracaktır. Bu yüzden kalın kıyafetler giyerek gitmenizi kesinlikle önermiyoruz. Tatili 24 Ağustos’a kadar ilerletirseniz bağımsızlık gününü kutlamalarını da izleyebilirsiniz. En ucuz Kiev biletine erken rezervasyon için https://www.tripoki.com/tr/ucak-bileti/kiev üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250