Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-06-2014 GENEL

KARŞIYAKA STARLARI İZMİR ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Karşıyaka'nın yeni spor kulüplerinden Karşıyaka Starları, ilk kez katıldığı İzmir Basketbol Ligi'nde 3. olarak büyük başarı elde etti.

KARŞIYAKA STARLARI İZMİR ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

32 Takımın katıldığı ligde şampiyonluğu şanssız bir şekilde kaçırdıklarını üzüldüklerini belirten antrenör Tolga Akyel, "Yine de kuruluşumuzun 3. ayında ilk kez katıldığımız ligde aldığımız sonuç gerçekten başarılı. Kulübümüze ilk kupayı kazandıran tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.
Karşıyaka Starları Gençlik ve Spor Kulübü Başkan vekili Yiğit Erboy, ragbiden sonra basketbolda şampiyonaya katıldıklarını belirterek, "Bayan ragbi takımımız ilk kez katıldığı Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'nda 12 takım arasından 5. oldu. Basketbol büyük erkek takımımız da grubunda 2. olarak, finallere kaldı ve finallerde de başarı sağladı. Ekibimizin 3.lüğü gerçekten alkışlanmalı. İlk yılında, basketbol takımımızın başarısı bizleri mutlu etti. Yönetim olarak antrenör-kaptan Tolga Akyel başta olmak üzere, tüm oyuncularımızı kutluyoruz" dedi.
Son maçını cumartesi günü oynayan Karşıyaka Starları, pazar günü düzenlenen kupa törenine Antrenör-Oyuncu Tolga Akyel ve 3 oyuncu ile giderek 3.Lük kupasını Basketbol Federasyonu İzmir İl temsilcisi Halil Öztürk'ün elinden aldı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250