Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

15-06-2014 GENEL

KARŞIYAKA STARLARI BASKETBOLDE FİNAL GRUBUNA YÜKSELDİ

Karşıyaka'da yeni kurulan ve ilk kez Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'na katılarak Bostanlıspor'un şampiyon olduğu turnuvada Türkiye Beşincisi olan Karşıyaka Starları büyük erkekler basketbol takımı ilk kez katıldığı İzmir Büyük Erkekler Basketbol Ligi'nde final grubuna yükseldi.

KARŞIYAKA STARLARI BASKETBOLDE FİNAL GRUBUNA YÜKSELDİ

Grubunda tek yenilgisini ilk maçında geçen yılın şampiyonuna karşı alan ve peşpeşe 4 maçı kazanarak liderin ardından 2. olarak final grubuna yükselen ve 6 takımla tek devreli lig usulu oynanacak final grubunda şampiyonluğu hedefleyecek olan Karşıyaka Starları bugün kendisi gibi 2.lik peşinde olan, tek yenilgili Raspor ile karşılaştı.
Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda oynanan maçta, ilk yarıyı 50-33 önde tamamlayan Karşıyaka Starları maçtan 26 sayı farkla 98-72 galip ayrıldı ve finallere kaldı.
Karşıyaka Starları'nda Erkam 42 sayı ile maçın yıldızı olurken, Doğan da 26 sayı ile oynadı. Karşıyaka Starları eleme grubu maçlarını şu oyuncularıyla tamamladı:
Tolga Akyel, Doğan Er, Erkam İyigünler, Levent İşlek, Okan Telli, Cem Nalbantoğlu, Umut Palabıyık, Berk Bayar, Zekeriya Çirkinoğlu, Volkan Kılıç, Orçun Öyke, Alpcansın Atik.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250